28 kişiye veda edeceğiz he
28 kişiye veda edeceğiz he
Marco yine bir derece(!) Ama diğer oylar olmamış.. ban şart.28 kişiye veda edeceğiz he
Asıl, Luffy'i çok küçük gördüğün için senin banlanman gerek. Bu kadar heyecanlandığına göre Luffy'nin böyle bir şey yapmasını beklemiyordun. Ben, Luffy'nin Kaido'ya tek atmasını bile beklemiştim oysa...Marco yine bir derece(!) Ama diğer oylar olmamış.. ban şart.
Bugün niye benim sürekli fanlığım sorgulandı yav?Asıl, Luffy'i çok küçük gördüğün için senin banlanman gerek. Bu kadar heyecanlandığına göre Luffy'nin böyle bir şey yapmasını beklemiyordun. Ben, Luffy'nin Kaido'ya tek atmasını bile beklemiştim oysa...
Dracule'un Luffy fanlığı>> Chris'in Luffy fanlığı
Beklentiye göre oy veriyorum çoğu zaman. Luffy çok daha fazlasını yapabilir ama yapmamış. O yüzden Yonko ya da komutan ağzı açık bırakan adamlara değil de bölümün gerçek yıldızı Yamato'ya oy verdim.Bugün niye benim sürekli fanlığım sorgulandı yav?
Olay beklenti meselesi değil reis. Bölümü okuyorsun, kim daha çok şov yapmışsa ona oy basıyorsun. Bölümün adı bile yıldız yav. Yonkouları ağzı açık bırakan adam'a mı oy verelim, komutanları ağzı açık bırakan adam'a mı?
Ayrıca bir zahmet bölümün adına da bakarsan iyi olur.
Iyi forumlar...Beklentiye göre oy veriyorum çoğu zaman. Luffy çok daha fazlasını yapabilir ama yapmamış. O yüzden Yonko ya da komutan ağzı açık bırakan adamlara değil de bölümün gerçek yıldızı Yamato'ya oy verdim.
Ciddi olamazsın.Beklentiye göre oy veriyorum çoğu zaman. Luffy çok daha fazlasını yapabilir ama yapmamış. O yüzden Yonko ya da komutan ağzı açık bırakan adamlara değil de bölümün gerçek yıldızı Yamato'ya oy verdim.