En çok oyu alarak birinci olma anlamında demiştim onu.Kaido bu bölüm sağlı sollu geçirmiş kınlara. Ama hep çizimlerin pek etkileyici olmaması hem de yeterince gözümüzden düşmüş bir karakter olması sebebiyle bu bölümde epey sönük kaldı.
En çok oyu alarak birinci olma anlamında demiştim onu.Kaido bu bölüm sağlı sollu geçirmiş kınlara. Ama hep çizimlerin pek etkileyici olmaması hem de yeterince gözümüzden düşmüş bir karakter olması sebebiyle bu bölümde epey sönük kaldı.
Bana da öyle geliyor ama Orochi-Kanjuro dram sahneleri de yaşanmadı pek. Hatta Kanjuro'nun net bir darbe yediğini bile görmedik. Yine de en azından Kinemon'un söylecek bir kaç sözü daha olduğu kesin : ))Kınların o noktada yenilmediğini düşünüyor çoğu insan Oda bu ırgatlara bu kadar büyük önem vermişken yenildikleri sahneleri geçiştirmez dram kasar diye bu bölümdeki aksiyonu sallamadı pek millet. Şahsen ben öyle yaptım yenildiklerine gerçekten inansam halaylı, zikirli gifler atardım konuya. Bu bölümün yıldızı Yamato the Bebeğim'dir.
O darbelerden sonra azmış moddaki kedi köpek kardeşler, Denjiro ve Ashura dışındakilerin amele sümüğü gibi yapışmış olması lazım zaten yere de işte senin de dediğin gibi iki duygusal konuşma yalandan atar Oden'i yalama vs olmadan kapanış yapmaz Oda. Tabi keşke yapsaBana da öyle geliyor ama Orochi-Kanjuro dram sahneleri de yaşanmadı pek. Hatta Kanjuro'nun net bir darbe yediğini bile görmedik. Yine de en azından Kinemon'un söylecek bir kaç sözü daha olduğu kesin : ))
Inu ve Neko düşmemiş de olabilir, Ashura da pek gözükmüyordu. Ama Raizo falan toprağa gömülmüş gibi resmen. : ))
61 oy çıkmaz. :/Bakalım Yamato babasını geçebilecek mi.
Geçmiyor mu zaten ?Bakalım Yamato babasını geçebilecek mi.
Babası derken aklım Oden'e gitmiş. Bakıyorum listeye anlamlandıramıyorum bir türlü......... Deli karı bana da kafayı yaktırdı............Bakalım Yamato babasını geçebilecek mi.
Geçmesini isterim. Halleder benim çorbamBakalım Yamato babasını geçebilecek mi.
62 oy alması lazım.Geçmiyor mu zaten ?
62 oy alması lazım.
Bundan bahsediyorsun sandım7.(11)
8.(11)