Bunda hata olabilir mi ? Sulong İnu ve Neko cidden listeye giremedi mi ?991. anket sonuçları; 45 oy ile Kin'emon birinci, 15 oy ile Jack ikinci ve 8 oy ile X Drake üçüncü.
Bunda hata olabilir mi ? Sulong İnu ve Neko cidden listeye giremedi mi ?991. anket sonuçları; 45 oy ile Kin'emon birinci, 15 oy ile Jack ikinci ve 8 oy ile X Drake üçüncü.
Giremedi.Bunda hata olabilir mi ? Sulong İnu ve Neko cidden listeye giremedi mi ?
Demek ki Jack'İ indirmekten daha önemli şeyler var.Giremedi.
Kıymeti bilinmiyor.995 Tama olmalıydı bence. 996 ise tabi ki Yamato-dono.
Bu arada eline sağlık @Smoker konu baya detaylı bir çalışmaya dönmüş.
Bakalım Yamato babasını geçebilecek mi.Tek şık olmalıydı
Kaido bu bölüm sağlı sollu geçirmiş kınlara. Ama hep çizimlerin pek etkileyici olmaması hem de yeterince gözümüzden düşmüş bir karakter olması sebebiyle bu bölümde epey sönük kaldı.Bakalım Yamato babasını geçebilecek mi.
Kınların o noktada yenilmediğini düşünüyor çoğu insan Oda bu ırgatlara bu kadar büyük önem vermişken yenildikleri sahneleri geçiştirmez dram kasar diye bu bölümdeki aksiyonu sallamadı pek millet. Şahsen ben öyle yaptım yenildiklerine gerçekten inansam halaylı, zikirli gifler atardım konuya. Bu bölümün yıldızı Yamato the Bebeğim'dir.Kaido bu bölüm sağlı sollu geçirmiş kınlara. Ama hep çizimlerin pek etkileyici olmaması hem de yeterince gözümüzden düşmüş bir karakter olması sebebiyle bu bölümde epey sönük kaldı.