Şahsen ben duramıyorum. Hem insan sevdiklerine laf atarmış.Siz bana laf atmadan duramıyor musunuz la?
Şahsen ben duramıyorum. Hem insan sevdiklerine laf atarmış.Siz bana laf atmadan duramıyor musunuz la?
HM?!Ektiğini biçiyorsun işte xD
Yorum yok.Onu bırak da söyle kimler gelir?
Orası doğru. @twei hariç.Şahsen ben duramıyorum. Hem insan sevdiklerine laf atarmış.
Hani şu Gaban de mi?Gaban denmiş miydi? Bence Gaban çıkacak çünkü. Gaban.
Bunun bildirimi gelmedi sanki bana Neyse geç olsun güç olmasın Şimdiden söyleyeyim, bazı yerleri spoiler'a alıyorum. Spoiler okumayanlar bakmasınKeşke öyle olsa. Benim bildiğim oda bu arcda yine kimsenin tahmin edemeyeceği şeyleri gösterecek. Luffy Kaido ile dövüşmeye başladığında yenileceğini babaannem de tahmin edebilir; madem Oda sıradanlaştı, 15 bölüm sonra olacakları söylesinler değil mi?
O olamaz, değil mi? Masaka...Hani şu Gaban de mi?
Haydaaa. O Gaban bu Gaban olmamalı.O olamaz, değil mi? Masaka...
Hapıyuttuk.comHaydaaa. O Gaban bu Gaban olmamalı.
Bunu bana değil; 25 tane tahmin yapıp biri tutunca Oda çok tahmin edilebilir yaa diyenlere söyle hocam.Bunun bildirimi gelmedi sanki bana Neyse geç olsun güç olmasın Şimdiden söyleyeyim, bazı yerleri spoiler'a alıyorum. Spoiler okumayanlar bakmasın
Aslında kimsenin tahmin edemeyeceği şeyleri yaptı bile. Luffy tekrar gölgeleri içine toplayacak ve Shiryuu elmas meyvesi yiyecek teorilerini çürüttü. Çoğu kişi kesin doğru olarak görüyordu bunları.
Luffy'nin tek yemesi aynı şekilde, çoğu kişi beklemezdi bunu. Kid'i çoktan yancı yapmışlardı bile, o da öyle olmadı. Zaman yolculuğu muhabbeti aynen öyle.
Yani tahmin edilebilir olmadığını göstermek için daha ne yapması lazım Shonen olduğu için bazı şeyler kesin (Luffy=Korsanlar Kralı gibi) o kadarı da olsun artık
Ben karakterlerin hareketlerinin tahmin edilebilmesinden şikayetçiyim bir tek, o ayrı konu zaten.