Fuji şimdi Dragon'u kovalamakla meşgul sanırım. Hem vasıfsız bir daha Dof'un olduğu yere gelemez, cesaret edemez.Fuji ve Dof gelemeyebilirler.
Olsa iyi olurdu. Odenle beraber işlenirdi geçmişleri. Ben pek sanmıyorum gerçi ama bir zamanlar ikinci zaman atlaması teorilerinin hepsinde başroldeydi üstat.
Reis çay içmeyi bitirmedi mi hala? Tankerden mi içiyor yav gelsin artık.Fuji şimdi Dragon'u kovalamakla meşgul sanırım. Hem vasıfsız bir daha Dof'un olduğu yere gelemez, cesaret edemez.
Büyük ihtimalle bizim anlamadığımız bir şeylerin peşinde, hapiste boşu boşuna duracak adam değil ama herkes anlayamaz.Reis çay içmeyi bitirmedi mi hala? Tankerden mi içiyor yav gelsin artık.
Ahaha Fufufu diye gülerek zinciri taksın Kaido'ya yeter artık.Büyük ihtimalle bizim anlamadığımız bir şeylerin peşinde, hapiste boşu boşuna duracak adam değil ama herkes anlayamaz.
Çay işinde fena patladım, yapacak bir şey yok.
Üzülme, sen güzel bir senaryo sundun ama olmadı. İntikam için o adadakileri avlamak üzere yollara düşen bir Dof fena mı olurdu?Çay işinde fena patladım, yapacak bir şey yok.