Luffy'nin olduğu her yerde kalite düşer zaten.Udon bölümleri cidden rezaletti ya. Luffy'ye işkence yapılacak diye beklerken, okuyuculara işkence oldu. Wano Arc'ın kalitesini düşürdü.
Luffy'nin olduğu her yerde kalite düşer zaten.Udon bölümleri cidden rezaletti ya. Luffy'ye işkence yapılacak diye beklerken, okuyuculara işkence oldu. Wano Arc'ın kalitesini düşürdü.
Luffy'nin olduğu her yerde kalite düşer zaten.
Fiyasko demeyeyim de bu da benim için biraz sinir bozucu oldu. Çok çabuk el ense oldu adam. Wano sonu bu Momo bir de babasının mirasını alır da bunlara diz çöktürürAshura da benim için bir fiyasko oldu. İlk başlarda çok sert bir görüntü çizmişti. Dedim, bu dayak yemeden akıllanmayacak. Sonra birden millete el ense çekmeye başladı.
Uff bunu bir de animede düşün. 2 kat uzunlukta olacakUdon bölümleri cidden rezaletti ya. Luffy'ye işkence yapılacak diye beklerken, okuyuculara işkence oldu. Wano Arc'ın kalitesini düşürdü.
Momo öyle olacak gibi. Ancak Momo'nun da içine doğduğu ortam daha kötü, karışık. Yaşı da çok küçük. Herkes Oden gibi doğuştan canavar olmuyor. Belki kılıç talimleri boşuna değildir. Önemli bir iş falan yapar.Fiyasko demeyeyim de bu da benim için biraz sinir bozucu oldu. Çok çabuk el ense oldu adam. Wano sonu bu Momo bir de babasının mirasını alır da bunlara diz çöktürür. Havadan konacak her şeye. Oden'e bak mesela, adam her ne kadar soylu doğum olsa bile her şeyi bileğinin hakkıyla almış.
Ben animede Zoro vs Killer'i bekliyordum izlemek için. Son bölümden sonra beklemeyi bıraktım.Uff bunu bir de animede düşün. 2 kat uzunlukta olacak
Gerçi onu da beğenir bu anime only izleyicileri
Teşekkürler. Evet biraz erken oldu gibi ama dönüp bakınca bazı şeyler hala yerli yerine oturmadı. Hatta kimileri için üzerine yeni sorunlarda eklenmiştir. Şuan fena gitmiyor bence, flashback sonrasıda aynı güzellikte devam eder umarım.Konunun açılması için daha zamanın olduğunu düşünüyorum. Şu anda fiyasko olarak nitelendirebileceğimiz durumsal sahnelerin ileride pozitif anlamda farklı yerlere bağlanabilme ihtimali var. Wano Arc sonrasında açılması en doğru hareket olur şahsımca.
Mantık çok hoş olmuş. Seçeneklerin de sırıttığını sanmıyorum. Ellerine sağlık.
Cevap vermek gerekirse BM korsanlarının kolayca alabora olması ve şuandaki efektifsizliği benim için fiyaskoya en yakın seçenek.