Kötü yola düşmüş bir dilberi kurtardı kıral.Zoro başı boş dolanmış diye oy atanlara baktım da; Sanji yine birisini kurtardı diye överken Zoro'nun kurtardıkları unutulmuş.
Seçenekler arasında en kötüsü Big Mom'ın hafıza kaybı ve Udon olay örgüsüdür.
Kötü yola düşmüş bir dilberi kurtardı kıral.Zoro başı boş dolanmış diye oy atanlara baktım da; Sanji yine birisini kurtardı diye överken Zoro'nun kurtardıkları unutulmuş.
Seçenekler arasında en kötüsü Big Mom'ın hafıza kaybı ve Udon olay örgüsüdür.
Bilemeyeceğim, Kin'emon'un eşi de vardı. Yinede konu bu değil ki. Page One'dan güya başkenti kurtardığı için, Page One'ı öyle böyle komaya sokmadığı için övüyorlardı. Tutarlı olmak için diğerini de övmek gerekmiyor mu?Kötü yola düşmüş bir dilberi kurtardı kıral.
Bana ne salliyon lan ben örnek verdim sadeceBilemeyeceğim, Kin'emon'un eşi de vardı. Yinede konu bu değil ki. Page One'dan güya başkenti kurtardığı için, Page One'ı öyle böyle komaya sokmadığı için övüyorlardı. Tutarlı olmak için diğerini de övmek gerekmiyor mu?
hem umduğum cevap bu değildi.Cevabına göre atacağım mesaj çöp oldu şimdiZoro Kaido’ya zarar veren tek kılıç diye tanıtılan bir kılıcı öylece almaktansa elindekilerle gelişse kötü mu olurdu peki? Enma’yı kullanmak daha çok çaba gerektiriyordur ona lafım yok ama suit kadar havadan inme bir power up yani o da bence. İkisinden de çok memnun değilim gerçi ama aşırı bir farkları yok benim gözümde beleş olup olmamaları açısından.Franky gibi kendi geliştirse teknolojiyi, tamam diyeceğim. Ancak kendisi için başkası yaptı o suiti ve kullanmak için çaba sarfetmesine gerek yok. Hala fizyoloji diyorsun, onun cevabını verdim zaten. Germa istediği kişi için ayar çekebilirdi o suite.
Seride havadan inme çok power up var zaten. Hangi power up için kişinin ne kadar çaba sarfetmesi gerekiyor ona bakarım ben.Zoro Kaido’ya zarar veren tek kılıç diye tanıtılan bir kılıcı öylece almaktansa elindekilerle gelişse kötü mu olurdu peki? Enma’yı kullanmak daha çok çaba gerektiriyordur ona lafım yok ama suit kadar havadan inme bir power up yani o da bence. İkisinden de çok memnun değilim gerçi ama aşırı bir farkları yok benim gözümde beleş olup olmamaları açısından.