Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Wano Arkı'nda Neler Olur? Kaido Nasıl Devrilir?

Bence wano'ya vardıklarında Zoro'yu shougun koltugunda görürüz shougunuda esir olarak luffy gelince shougunu ayaklarının altına atar kaptan geç kaldın tüm eğlenceyi ben hallettim der ve gülümserler.
Ondan sonra tayfa ile birlikte süper novalar wb tayfası minkler vs kaido ve adamları ve weebeil vs si izleriz bu vsde bence Şu şekilde gelişir

Luffy-Law-X-drake-Hawkins-Marco vs kaido
Zoro vs Kaidonun 1.en güçlü yıkımcısı
Sanji vs kaidonun 2.en güçlü yıkımcısı
Jozu ve vista vs weebeil
Digerleride çerçöple dövüşürler Bu olaylar sonucunda ödüller şöyle olur

Luffy 900mil.
Zoro 840mil.
Sanji 450mil.
Marco 1.4mil
law 600mil.
x-drake 600mil.
Hawkins 450mil.
Brook 300mil.
Civarı ödül bekliyorum bu olaylardan sonra zoro Shougun kirvesi olarak anılır marcoda yonkou olarak anılmaya başlanır bence luffy ben istemiyorum siz alın der marconun kolu altında 1 2supernovayla yonkoulugunu ilan eder.
Zoro ve Sanjiden kral haki bekliyorum.
Franky'den ve brooktan silahlanma hakisi bekliyorum

Bence wano'ya vardıklarında Zoro'yu shougun koltugunda görürüz shougunuda esir olarak luffy gelince shougunu ayaklarının altına atar kaptan geç kaldın tüm eğlenceyi ben hallettim der ve gülümserler.
Ondan sonra tayfa ile birlikte süper novalar wb tayfası minkler vs kaido ve adamları ve weebeil vs si izleriz bu vsde bence Şu şekilde gelişir

Luffy-Law-X-drake-Hawkins-Marco vs kaido
Zoro vs Kaidonun 1.en güçlü yıkımcısı
Sanji vs kaidonun 2.en güçlü yıkımcısı
Jozu ve vista vs weebeil
Digerleride çerçöple dövüşürler Bu olaylar sonucunda ödüller şöyle olur

Luffy 900mil.
Zoro 840mil.
Sanji 450mil.
Marco 1.4mil
law 600mil.
x-drake 600mil.
Hawkins 450mil.
Brook 300mil.
Civarı ödül bekliyorum bu olaylardan sonra zoro Shougun kirvesi olarak anılır marcoda yonkou olarak anılmaya başlanır bence luffy ben istemiyorum siz alın der marconun kolu altında 1 2supernovayla yonkoulugunu ilan eder.
Zoro ve Sanjiden kral haki bekliyorum.
Franky'den ve brooktan silahlanma hakisi bekliyorum
Zoro 840, Sanji 450:bilmem:

Bence Kaido'nun tek isteği ölmek. Wano umrundadır ama olmazsa olmaz değildir. Wano'ya teşrif etmez. Adam/larını gönderir. Hasır Şapka tayfasının gücünü görüp test etme şansı elde eder. Baktı ki hasır şapkalar wano'yu ele geçirebilecek kadar güçlü, hem wano'daki samurayları, hem de kaido'nun yolladığı adamları yeniyorlar; Kaido, hasır şapkaların gücüne ikna olur. Kendisini öldürebilecek kişinin onlar olabileceğini düşünür, derhal fight başlatır.

Law o zamana kadar sağ kalırsa -ki kalması lazım yoksa immortal birine karşı nasıl savaşırsın- meyvesinin gücü olan "ölümsüzlük operasyonu" 'nu Luffy üzerinde kullanır. Law bu işlemden sonra gg olur. Luffy de artık Immortal, ve serinin ana karakteri olduğuna göre, Kaido'yu yenmemesi için hiç bir sebep kalmadı.

Wano'da Karasakal Korsanları'nı görmeyi bekliyorum. Shilliew'un Wano'dan olduğunu düşünüyorum. Amacı da Shogun olmaktır bence. Buradaki Shogun'luk savaşına dahil olur. Zoro vs Shilliew görebiliriz.

Apoo ve Hawkins, belki Luffy'lerin tarafına geçebilir. Apoo'nun iradesi yok, Hawkins ise mantıklı, zeki bir karakter. Ama Eustass kesinlikle geçmez diye düşünüyorum. Karakteristik yapısı gereği gerekirse ölür, intihar eder, yine de Luffy'nin tarafına geçmez. Geçerse Kid, Kid olmaktan çıkar zaten. Kaido'nun tarafına geçme ihtimali, Luffy'nin tarafına geçme ihtimalinden fazladır diye düşünüyorum. Ama yine de tek tabanca takılmayı sevdiği için ("tek bir kral olabilir o da benim" kafası) Kaido'nun tarafına da geçmek istemez. Kid'in şu anki durumu: iki ucu b*klu değnek.

Capone Bege hafif bir sempati duymaya başlar diye düşünüyorum Mugiwara'lara. Yer alabilir Wano'da, Luffy'lerin tarafında. Yine de güvenilmez bir herif. Saniyelik bir dikkat dağınıklığında Luffy'nin de kellesini alır, oradan da tüyer. Yoluna bakar.

Bir tane de tahmin yapayım: Bartolomeo, Kaido ile yapılacak savaş sırasında veya Wano'da hayatını kaybeder. Duygusal bir an yaşarız.

Sana şunu söyleyeyim, Enies Lobby sonrası bu kadının ödülünü 79 milden 80'e çıkardılar. Franky de diyor antik silahı çıkardığın anda tüm dünyanın seyri değişecek diye. Böyle tehlikeli bir kadın senin yazdığın ödülü hak ederken Dressrosa'da sadece 50 mil artıyor. O ödülü görmesi imkansız diyorum. Kesinlikle mantıklı olan o ama olmayacak işte.
Bu kadın serideki en harika meyvelerden birine sahip. Anında kol çıkarıp boyun kırabilecek bir güce sahip. Ama Oda Robin'i kısıtladı işte. Zoro'nun ya da Luffy'nin arkasından kolunu çıkarıp boyun kıramaması için ne engel var ki? Saniyelik iş işte.
Robin konusunda çok doluyum :D
aynen dediğin gibide olabilir hakkı verilmeyebilir 3-4 yıl daha :/ ama en sonunda ne olursa olsun Robin'e çok sağlam bir ödül gelecektir bence, wano sonu olmasada, Neko, İnu, Aokiji hepsi uyarmıştı Robin'i ilerde korsanlar, hükümet tepene binecek diye hatta bm arc sonrası bile hasır şapkaların 2 tane poneglyph'e sahip olduğu haberi geçerse hükümetin eline (cp0 vasıtasıyla) direk bu arc bile bir boost bekliyorum ben robin'e birde bir başka road poneglyph'inde kaido'da olduğunu biliyoruz hasır şapkalar onuda edinirse, ve hükümetin haberi olursa çok ciddi bedeller öderler ve evet bende doluyum robin konusunda :D

Kaido yıkıldıktan sonra, tüm dünya dört Ponoglyph'in üçünü ele geçiren Hasır Şapkaların peşine düşer. Bu sırada Luffy'ler yine kayıplara karışır.

Merkez üssünü yeni dünyaya taşıyan denizciler bu sefer boş durmaz ve imparatorlar Kaido'nun adalarına tamamen konmadan adaların bir kısmını ele geçirirler. Denizciler ve imparatorlar adalara hızlıca konduğundan kimse Kaido'nun yerini alamaz ve imparator sayısı üçe düşer.

Denge denizcilerin lehine bozulur ve bu durum hem korsanları hem denizcileri hem de devrimcileri daha saldırgan hale getirir. Son savaşın temelleri atılır kısaca. Sonrasında da son Ponoglyph'in yeri belli olur ve son savaşa doğru geçilir sanırım.

Denizcilerin yonkouları indirmeye gücünün yetmemesi bir yandan işlerine yarıyor. Bu konuda hiçbir şey yapmayarak korsanlarının birbirine zarar vermesini seyredip son savaş için olası düşman sayısını azaltıyorlar.

Wano birçok şey için dönüm noktası olacak. Aynı Marineford gibi. Hatta ondan daha köklü değişikliklere ve gelişmelere yol açabilir.

Çok uzun bir arc olacağı kesin. Wano-Boynuzlu ada şeklinde iki parça da olabilir. Bu arcta güzeldi ama daha da büyük olayların olduğunu görmek istiyorum artık.

Sana şunu söyleyeyim, Enies Lobby sonrası bu kadının ödülünü 79 milden 80'e çıkardılar. Franky de diyor antik silahı çıkardığın anda tüm dünyanın seyri değişecek diye. Böyle tehlikeli bir kadın senin yazdığın ödülü hak ederken Dressrosa'da sadece 50 mil artıyor. O ödülü görmesi imkansız diyorum. Kesinlikle mantıklı olan o ama olmayacak işte.
Bu kadın serideki en harika meyvelerden birine sahip. Anında kol çıkarıp boyun kırabilecek bir güce sahip. Ama Oda Robin'i kısıtladı işte. Zoro'nun ya da Luffy'nin arkasından kolunu çıkarıp boyun kıramaması için ne engel var ki? Saniyelik iş işte.
Robin konusunda çok doluyum :D
Luffy'nin boynunu kıramazsın zira lastik, eğilip bükülür yani.

Ayrıca Robin ilk karşılaşmada saniyede herkesi nakavt etti zaten :p

Robin hâlâ güçlü bir karakter. Sadece dövüşçü bir karakter değil, yani bizimkiler gibi hiyaaaaa şeklinde öne atılmıyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık