Yani bu ne denli bir yorum, Gözlerimden yaş değil kan geldi, söyleyecek bir söz dahi bulamadım demek istedi aslındaafedersin kardeşim begendiremedik sana yorumumuzu kusura bakma.
Yani bu ne denli bir yorum, Gözlerimden yaş değil kan geldi, söyleyecek bir söz dahi bulamadım demek istedi aslındaafedersin kardeşim begendiremedik sana yorumumuzu kusura bakma.
Oro Jackson'a takıldığım zamanlar birçok üye Wano shogunun Amiral seviyesine yakın bir karakter olacağı konusunda hemfikirdi.İnsanların ne güzel hayalleri varmış. Özellikle de Orochi'den beklenti büyükmüş.
Kizaru gelirse Big Mom'ın indirilmesine yardımcı olur.Hem bu sayede Kid'in Big Mom ile kapışması mantıklı olur.Kizaru reis gelsin artık. Hem Luffy yeterince haki, güç antrenmanı yaptı biraz hız kassın.
Kizaru başka korsanlarla iş birliği yapar mı pek emin olamadım. Ama bir şekilde Elbaf öncesi dahil olacağını düşünüyorum çünkü Luffy hız antrenmanı yapmalı. Herkes eğitiyor Luffy'i daha hız eğitimi veren çıkmadı.Kizaru gelirse Big Mom'ın indirilmesine yardımcı olur.Hem bu sayede Kid'in Big Mom ile kapışması mantıklı olur.
Luffy bence şuan yeteri kadar hızlı.Kizaru başka korsanlarla iş birliği yapar mı pek emin olamadım. Ama bir şekilde Elbaf öncesi dahil olacağını düşünüyorum çünkü Luffy hız antrenmanı yapmalı. Herkes eğitiyor Luffy'i daha hız eğitimi veren çıkmadı.
Luffy bence şuan yeteri kadar hızlı.
Kizaru zaten seride hız konusunda zirve konumda.Luffy ile kendisini karşılaştırmak mantıksız.