Luffy- 4.6Milyar
yamato-1.5Milyar
Zoro-1.3 Milyar
Sanji-1.2 milyar
Robin-1 Milyar
yamato-1.5Milyar
Zoro-1.3 Milyar
Sanji-1.2 milyar
Robin-1 Milyar
Ağa luffy orada kaidoyu yere serdi mi olay tamamdır her türlü luffynin ödülü 3ü-5i bulur.2 meyveli Teach henüz 2 civarindayken Luffy 2'yi görmez. Zaten Kaido'yu deviren de Luffy değil hükumet olur.
Luffy 1.8 - 2
Zoro 750
Sanji 690
Teach'in de arc sonu cümbüşe katılacağını düşünüyorum o da 3,5
Sanmam.Ağa luffy orada kaidoyu yere serdi mi olay tamamdır her türlü luffynin ödülü 3ü-5i bulur.
Crocoyuda hükümet üstlendi ama luffynin ödülü 3 katından fazla arttı olursa yine aynı şekilde olur.
Biri bu mesajı ss alsın.Bol keseden atsan yine sorun değil ama ödüller bu şekilde imkanı mümkünü yok olmaz.
KomikZoro fanlarının objektifliği Zoro ve Sanji bahsi geçene kadar Zoro, King karşılasması sonrasında görevini bitirmiş olacak.Hükümetin, Robin kaçırma planı var ve Sanji bu arcı henüz bitirmedi. Kuma'ya verdiği ''En tehlikeli ben olacağım'' sözü var.
Ödül konusu farklı bir olay. Tüm yonkoular şuanki ödüllerine yonkou indirerek ulaşmamıştır.(Yada o seviyede birilerini) Reverie'de Krallıklar Luffy'nin tarafında olduklarını hükümete belli etmiştir.
Kaido'nun düşüşü Luffy'nin elinden olmayacak iddiam hala devam ediyor. Tüm bunlar ışında 3.5 milyardan aşağı ödül almaz Luffy. Kaido indirirse 4.5 milyarı geçer.
Sanji 1.5 m.- Zoro 1.4 m.- Jinbei 1 milyar
Franky,Usopp,Robin 500 milyon üzeri olur diğerleri altı.. Chopper 300 milyon.
Güzel şakaymış2 meyveli Teach henüz 2 civarindayken Luffy 2'yi görmez. Zaten Kaido'yu deviren de Luffy değil hükumet olur.
Luffy 1.8 - 2
Zoro 750
Sanji 690
Teach'in de arc sonu cümbüşe katılacağını düşünüyorum o da 3,5
Biz ona ''iade-i itibar'' diyoruz.Sanji, Zoro'dan daha çok iş yaptığı Alabasta Arc'ında ödül almamıştı.Seri boyunca 3 kez Zoro , 3 kez de Sanji ödül aldı, yaptık hesabını bunların. Zoro yokmuş, Sanji'nin Arc'ıymış falan filan geçinizKomik
Adam kendi arcında ve zoronun hiç olmadığı arcta zoroya 10 m beriyle geçti sanji 700 ü gecemez
Bilemeyeceğim. Hız yoruma çok açık bir konu. O yüzden olabilir. Sonuçta net bir şekilde nadiren görüyoruz.Senin yorumunu görmeden yaptığım yoruma bak. Biz benzer düşünüyoruz neden hız konusuna gelince anlamıyoruz acaba ?