Yani arc sonu Luffy 2 amiral eder mi etmez mi onu mu tartışalım diyorsun ?Zoro + Sanji Luffy eder mi etmez mi asıl bunu tartışmak lazım. Zoro ile Sanji çok yakın olacak.
Yani arc sonu Luffy 2 amiral eder mi etmez mi onu mu tartışalım diyorsun ?Zoro + Sanji Luffy eder mi etmez mi asıl bunu tartışmak lazım. Zoro ile Sanji çok yakın olacak.
1 milyarı bile çok görmüşsün Sanji'ye. Sanırsın gelen geçen YC2 indiriyor seride. Lucky Roo, Beckman gibi abilerimiz savaştı Queen'le. Sen tez elden bırak bu işleri DNS tutmayacak tahminler, olmayacak yorumlar hep senden çıkıyor.Kanka ödül konusunda Sanji>Zoro bir kere olur. Tadını çıkar onun da. Görüp görebileceğin rahmet ancak bu kadar. Bu arctan sonra o işler yaş derim ben. Yine de sen bilirsin
Tartışmaya gerek yok bu arc sonu 1 amiral eder onuda öpsün başına koysun bi üstü KK zaten .Yani arc sonu Luffy 2 amiral eder mi etmez mi onu mu tartışalım diyorsun ?
Komiksin dostum1 milyarı bile çok görmüşsün Sanji'ye. Sanırsın gelen geçen YC2 indiriyor seride. Lucky Roo, Beckman gibi abilerimiz savaştı Queen'le. Sen tez elden bırak bu işleri DNS tutmayacak tahminler, olmayacak yorumlar hep senden çıkıyor.
Jack e 1 milyar verip sanji yi geride bırakması saçma olurdu zaten 1.3 lük adamı yeniyor 1 milyarı geçer benceKomiksin dostum
Ben Oda'nın Sanji'ye bakış açısıyla ödülünü yorumluyorum fan bakış açısıyla değil. Şu durumda Sanji'nin 1.5m ödül alması hayalden öteye gitmez. Hele hele Zoro'yu geçmesi... Bir de bu kadar hayal içinde bana tutmayacak tahminler yapıyorsun demez misin ahahhaa.
Oda'nın bakış açısıyla yorumlamıyorsun işte. Öyle sanıyorsun.Komiksin dostum
Ben Oda'nın Sanji'ye bakış açısıyla ödülünü yorumluyorum fan bakış açısıyla değil. Şu durumda Sanji'nin 1.5m ödül alması hayalden öteye gitmez. Hele hele Zoro'yu geçmesi... Bir de bu kadar hayal içinde bana tutmayacak tahminler yapıyorsun demez misin ahahhaa.