Aslanım benim. Onca badire atlattı hala daha bayılmamış
Hızını alamadı ironilere devam ediyorAslanım benim. Onca badire atlattı hala daha bayılmamış
Sanji mi diyor, thandır ekmek mi istiyor? :/
Zoro zehirli yemeklerle beslendi. Sonrada altı gün aç kaldı. O arada bir şey yiyip yemediğini görmedik ama 6 gün aç kalmıştır kesin.Aslanım benim. Onca badire atlattı hala daha bayılmamış
Derin anlamları olan, felsefi bir cümle her tarafa çekilebilirSanji mi diyor, thandır ekmek mi istiyor? :/
Zehre de dayanıksız desene. Eyvah eyvah!Zoro zehirli yemeklerle beslendi. Sonrada altı gün aç kaldı. O arada bir şey yiyip yemediğini görmedik ama 6 gün aç kalmıştır kesin.
Bu da güzel yorum aslında buna da bir Thandı gelirdi ama gerek yok suyunu çıkarmayalım malum karenin, Ve tabi mangada geçeni söylediğin için sen suçlusun pis fan, orada açlık etkili değil yeşillik olsun diye koymuşlar, Zoro'nun saçlarını ortaya çıkarmışAhahah manga da olan da inkar ediliyor artık. Adamın karnında açlık efekti yok mu? Sadece açlık diyen de yok halbuki, sadece yara ile ikisi birlikte etki etti denildi kaç kere. Güzel algı devam Luffy, gitsin önce 1 gün aç kalabilsin sonra konuşuruz