Açıklamada geçmişini göstereceğim de demişti2017 Sanji yılı olacak demişti![]()

Açıklamada geçmişini göstereceğim de demişti2017 Sanji yılı olacak demişti![]()
Hocam 2016 yılı sanji yılıydı. E.oda sanjinin gücünü göstereceğim de demedi halbuki yavaş yavaş göstermeye başlıyor hızını ve hakisini. E.oda sanjinin geçmişini iyice aydınlatacağını söyledi ve aydınlattı da2017 Sanji yılı olacak demişti![]()
Bm nin düşeceğini bende düşünüyorum bakalım umarım tatmin edici birşekilde düşer.Reverie'yi biz düşünüyoruz. Dragon sadece önemli adamlarını çağırma talimatı verdi diye hatırlıyorum. Oda bu ters köşe yapabilir ve Deressrosa'da olduğu gibi Sabo veya bir kaç önemli karakterin yanına birilerini verip ajanlık yaptırtabilir. Sonuçta onların Yonkou devirmek gibi planı olmaz. İşlerine çomak sokarlar en fazla. Ha Devrimcileri nerede görmeyi isterim Reverie.
Fujitora veya Ryokugyu : ))
Fujitora ile Luffy'nin tekrar karşılaşacağına eminim bunun nerede olacağını kestirmek zor sadece. Peşlerinden gideceğim dedi gidecektir. Hatta ben bu arc sonunda da bekliyordum BM düşecek diye. Ryokugyu ise artık görme vaktimiz geldi. Görmedikçe beklenti artıyor çünkü : ))
Düşme ihtimali gözümde baya azaldı ama belli olmaz Oda işte ters köşe yapmak için bazen fazla zorluyor.Bm nin düşeceğini bende düşünüyorum bakalım umarım tatmin edici birşekilde düşer.
Onu son savaş için söylemişti diye hatırlıyorum. Tabi sonradan Wano için de söylediyse onu bilmiyorum.E.oda bizzat kendisi söyledi mf nin wanonun yanında küçük görüneceğini.
Açıklamada geçmişini göstereceğim de demişti![]()
O kadar detayını bilmiyorum konunun. Ama umarım dediğiniz gibi olurHocam 2016 yılı sanji yılıydı. E.oda sanjinin gücünü göstereceğim de demedi halbuki yavaş yavaş göstermeye başlıyor hızını ve hakisini. E.oda sanjinin geçmişini iyice aydınlatacağını söyledi ve aydınlattı da![]()
Bir iki bölüm öncesine kadar ben de düşmez diye düşünüyordum ama özellikle son bölümden sonra benim gözümde düşme ihtimali çok arttı.Düşme ihtimali gözümde baya azaldı ama belli olmaz Oda işte ters köşe yapmak için bazen fazla zorluyor.