Anlayışın için teşekkür ederim. Ben de kendi verdiğim rahatsızlık için özür dilerim.Tamam özür dilerim o zaman.
@killz0ne
Anlayışın için teşekkür ederim. Ben de kendi verdiğim rahatsızlık için özür dilerim.Tamam özür dilerim o zaman.
Belki de Komurasaki çıkar Queen biraz değişik biri çıktı.Kuina=Queen, Luffy vs King, Zoro vs Kuina. Fava da atmıştım, göreceğiz Wano arcında.
2018 bitti, teknik olarak neler gerçekleşti şimdi.@twei
Sandman adlı twitter kullanıcısı paylaştı bunu. Kendisi E.odanın söylediklerini ingilizceye çevirip paylaşıyor.
Hezimetini gizlemeden şunu da alıntılayayım. Reyizin Wanoda bu hallere düşeceği gafletine nasıl kapıldın anlat bakalım. Luffy nerde ondan da bahset ayrıcaYa da bu xD
Gevşekliği temsil eden sondaki xD'yi bugünler için attık olm xdHezimetini gizlemeden şunu da alıntılayayım. Reyizin Wanoda bu hallere düşeceği gafletine nasıl kapıldın anlat bakalım. Luffy nerde ondan da bahset ayrıca
Tabi Zoro'nun olaylar başlamadan ortadan kaybolma ihtimalini kestiremediğin için... Olur öyle ya xDGevşekliği temsil eden sondaki xD'yi bugünler için attık olm xd
Japonyada intihar edenlere ''düştü'' denir.Kuina
Merdivenden duserek ölme mi olur lan. Insallah devrimcilerin 3 numarasi falandir Sabodan sonra.
Lan o kadar bos adam islediler. Az da bu adami isleyin. Biraz gucunu gorelim. Neymis amiral mi , yonko mu, koramiral seviyesi mi.Mihawk
Gelsin de gorelim. Ilk tanitilan karakterlerden. Hala napar neder bilmiyoruz. Kilicci o da. Gelsin seklini yapsin.Shanks
Cahallığıma denk geldi. :STabi Zoro'nun olaylar başlamadan ortadan kaybolma ihtimalini kestiremediğin için... Olur öyle ya xD
Her gun yeni bir bilgi. Peki dusenlere ne diyorlar? :dJaponyada intihar edenlere ''düştü'' denir.
Kapıya vurmuş diyorlar.Her gun yeni bir bilgi. Peki dusenlere ne diyorlar? :d