Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Wano Arc'ta Görmeyi Beklediğiniz Karakterler

@twei
Sandman adlı twitter kullanıcısı paylaştı bunu. Kendisi E.odanın söylediklerini ingilizceye çevirip paylaşıyor.
 
Ee Wano ile son cümleyi nasıl birleştirdin. Ben uzak gelecek olarak anladım son cümleyi mesela.
Şimdiki gelecek kişi en güçlü rakiplerinden olacağını söyledi ve gelecek olan şeyin mf yi tatlı göstereceğini yazıyor. 2018 de wanoya geçileceğine göre ve rakiplerinin orda bulunacağına göre bir sorun yok.
 
Oda'nın tarihten etkilendiğini biliyoruz. Bence 1954 yapımı klasik bir film olan "Shichinin no samurai" filmine atıfta bulunarak 7 ana (savaşacak) Wano karakteri ortaya koyar. Bunlardan biri Wano'nun Shogun'u olur.

3 Disasters'dan (Jack olmayan) en az 1 tanesini Wano'da göreceğimizi düşünüyorum.

Apoo, Kid, Hawkins, Killer 4lüsünden sadece Killer'ı göreceğimizi tahmin ediyorum, 3 Disasters'dan birinin yardımcısı rolünde.

Herhangi bir WG/Marine göreceğimizi de sanmıyorum. Devrimci/BB çıkmasını da beklemiyorum. Belki 1 tane de CP ajanı olabilir. Bu CP ajanının da Kuina olacağını tahmin ediyorum.

Gekko Moriah'ın Wano'da olduğunu düşünüyorum.

Marco-Vista-Jozu 3'lüsünü ve Weevil'i de bekliyorum.
Hawkins'in Killer ile birlikte Kid'i gizlice kurtarmaya çalışacağını düşünüyorum. Kaido ile dövüşte şansımız yok deyip kaçalım demiş kaçmıştır. Apo Biat etmiştir. Kid ve Killer güç yetiremeyince Kid kendini feda edip Killere kaç emri vermiştir. Hawkins kurulma aşamasında olan ittifaka sadık kalıp Killer ile birlikte gelir diye düşünüyorum. Merak ettiğim Süpernovadır kendisi.
 
@twei
Sandman adlı twitter kullanıcısı paylaştı bunu. Kendisi E.odanın söylediklerini ingilizceye çevirip paylaşıyor.
Big Momu,Akainuyu gördü bu tayfa kim olabilir ki o kişi?Kaidou dışında ihtimal yok sanırım aklıma kimse gelmiyor.Kaidou gözüktüğünden bile kilit bir isim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık