Sor onlara Dare'yi, sana anlatsınlar.Dare'yi ben aktifken onlar kadar aktif görmedim, bilmiyorum. Ama versin avatar yapayım.
Sor onlara Dare'yi, sana anlatsınlar.Dare'yi ben aktifken onlar kadar aktif görmedim, bilmiyorum. Ama versin avatar yapayım.
Tamam yapacağım ama sadece avatar. @Montana kabul ederse.Sor onlara Dare'yi, sana anlatsınlar.
Ben zaten avatar diye söyledim, wAyyy kendi yazı işini attı ortaya da kimse daha cezaya yanaşmadı.Tamam yapacağım ama sadece avatar. @Montana kabul ederse.
Seride yüzleri gülmüyor bari benim sayemde gülsünler biraz shjjhj :dd,d
Tamamdır eve gecince yapayimda. Akainunun gidecek olması üzdü@Crocus reis @İtachi_27 sana ceza vermeye karar verdi. Ara boyunca avatarın bu olacak bir de Sanji banneri kullanacaksın.
Ben bu hafta ceza mı veriyorum ceza mı alıyorum takip edemedimSıra @Jacques de ama bugün foruma hiç girmemiş ondan sonra sen vardın. Şimdi 01746 , Crocus, Ölüm Cerrahı hariç birine ceza ver.
Hahahahha akıllı ol canım benimBiri bana ceza versin @Jacques denen noob bile benden fazla bilmiş
Ceza veriryorsun.Ben bu hafta ceza mı veriyorum ceza mı alıyorum takip edemedim
Öyleydi değiştik sonradan haftalık yaptık.Ceza vermeler arc sonunda başlamıyor muydu, ben mi yanlış hatırlıyorum? @Montana