En iyisini @Borsalino yaptı geldi perde kapanmazsa Chopper kullanırım dedi sonra kullandı. Kral hareket.@Montana meydan okuma şeklinde yapalım, meydan okuduğun kişiden az bilirsen cezayı alırsın
Ühüm ühüm, Kimin fandaşıEn iyisini @Borsalino yaptı geldi perde kapanmazsa Chopper kullanırım dedi sonra kullandı. Kral hareket.
Law için nasıl can çekişiyorum siteyle. Onu yapsam olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum. Yetemem ben hepinize.Olm cezayı kabul etmeyecekseniz niye giriyonuz yarışmaya. Kabul etmeyenleri bir daha alma şu yarışa, altı üstü avatar ve durum güncelleyeceksiniz 1 haftalık.
Fazla göze batıyorsun bak ilk ceza sana geldi direktLaw için nasıl can çekişiyorum siteyle. Onu yapsam olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum. Yetemem ben hepinize.
İyi de böyle bir durumun olma ihtimali vardı zaten en başından beri.Law için nasıl can çekişiyorum siteyle. Onu yapsam olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum. Yetemem ben hepinize.
Ben on numara Dofy fanları gördüm, iddiada kaybedince Dofyden adam olmaz gibisinden durum güncelleyen.Law için nasıl can çekişiyorum siteyle. Onu yapsam olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum. Yetemem ben hepinize.
Yine insaflı ceza vermiş bence yap gitsin. Ben olsaydım güzel bir shop yapmıştım . Bunun gibi.Law için nasıl can çekişiyorum siteyle. Onu yapsam olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum. Yetemem ben hepinize.