Yok ya bu seri de bahse girilmez, Oda yaşlandı. Her an emekli olabilir.
Yok ya bu seri de bahse girilmez, Oda yaşlandı. Her an emekli olabilir.
Haftalık bu, bölüm bölüm bahse giriyoruz. Kazanan kaybedene sonraki bölüm çıkana kadar avatar ve banner cezası veriyor.Yok ya bu seri de bahse girilmez, Oda yaşlandı. Her an emekli olabilir.
Tahminleri mi diyorsun? Yazıcam bu hafta.
Ceza çok yau, sen soruları cevapla. Bakarız sonrasınaTahminleri mi diyorsun? Yazıcam bu hafta.
Babunlara çiftçilik öğreten bir ustanın fanısın sonuçta. Sen ne iddaa koyacaksın merak ediyorum.
Sen cevapladın mı da bana cevapla diyorsun?Ceza çok yau, sen soruları cevapla. Bakarız sonrasına
Tabi ki cevapladım, önceki sayfalarda var. Korkuyorsan eğer aynısını kopyala, en kötü kazansakta kaybetsekte birlikte oluruz.Sen cevapladın mı da bana cevapla diyorsun?
Senden mi korkucam aynı olsa bile değiştiririm, çünkü senin doğru cevap vereceğini sanmıyorum.Tabi ki cevapladım, önceki sayfalarda var. Korkuyorsan eğer aynısını kopyala, en kötü kazansakta kaybetsekte birlikte oluruz.
Total sıralamaya bir bak istersen, şurada en çok korkman gereken insan benim. :dSenden mi korkucam aynı olsa bile değiştiririm, çünkü senin doğru cevap vereceğini sanmıyorum.
Ben yokum diye, geldim rahat ol.Total sıralamaya bir bak istersen, şurada en çok korkman gereken insan benim. :d
(1) [Geyik] - Wano Arc Genel Öngörü Kapışması | Sayfa 167 | One Piece Türkiye Fan Sayfası, One Piece Türkçe Manga, One Piece Bölümler, One Piece Film (korsanfan.com)