alpamisi de çağıralım mı? iyi rakip olurKorktum şimdi @Jacques ne dediyse aynısını mı yapsam sıfır risk
alpamisi de çağıralım mı? iyi rakip olurKorktum şimdi @Jacques ne dediyse aynısını mı yapsam sıfır risk
Onu yaparsan buraya kadar gelebilen birKorktum şimdi @Jacques ne dediyse aynısını mı yapsam sıfır risk
Gelseydi gelirdi zaten.alpamisi de çağıralım mı? iyi rakip olur
Zaten boş boş cevaplar atmış ya, öyle bir şey yapar mıyım hiç xDOnu yaparsan buraya kadar gelebilen bir
adamsın demektir.Zoro felsefesine yakışmaz.
Mihawk'a nasıl secde ettiğini hemen unutuyorsunuz...Onu yaparsan buraya kadar gelebilen bir
adamsın demektir.Zoro felsefesine yakışmaz.
Oden'e biçilen rol ve Wano'nun konumu gereği çok da gerçekçi olmayan anlamsız bir beklenti. 23 yaşındaki bir gencin Wano'ya gitmesi ne ifade edecekti bu ayrı kenara o zamanlar Mihawk'ın ne seviyede olduğu bile belli değil ki bence bu adam bu ünvanı +30 yaşında aldı. Yani 23 yaşında Wano'ya gidip Oden'e yenilip +30 yaşında çok rahat ve yüksek bir olasılıkla Oden'den güçlü olmuş ve bu ünvanı almış da olabilir. Dediğim gibi çok anlamlı ve mantıklı bir beklenti değil bu.Normal değil yav önüne gelen herkes gitmiş, Mifak yok gidip bir Odenle kapışmasını beklerdim.
Ee öyle zaten adama sorsak samuraylar kim der
@Fruit Punch Samurai versin ikinci hak.Bu arada ben ceza yemedim herhalde. Bu rezilliğin bedelini biri ödetsin bi zahmet
Yakışıyor mu hiç beni taklit etmekKorktum şimdi @Jacques ne dediyse aynısını mı yapsam sıfır risk
Çakılı Mifak aşırı tehlikeliÜnvanları hükümet veriyor, hükümet politikası. Tehlike belirtmek için koyuyorlar.
Gidip gelip Mihawk'a sarıyorsun. Soruları cevapla da bahse dahil ol. :dÇakılı Mifak aşırı tehlikeli