Zaten ceza alacaksan değiştireyim.Biri ceza vermezse ceza almam diyorsan değiştirmeyeyim güzel avatar.Bu güzel avatarı değiştirtecek misin şimdi güzel kardeşim?
Zaten ceza alacaksan değiştireyim.Biri ceza vermezse ceza almam diyorsan değiştirmeyeyim güzel avatar.Bu güzel avatarı değiştirtecek misin şimdi güzel kardeşim?
Şöyle yapalım, senin bu cezayı yeni bölüm çıkana kadar kullanmayayım, yeni bölüm çıkınca diğer bölüme kadar kullanayım ama rank da kalsın?Zaten ceza alacaksan değiştireyim.Biri ceza vermezse ceza almam diyorsan değiştirmeyeyim güzel avatar.
Orasını bilmem artık hakkın yanmasın ceza ver dediler verdik işte.O mevzuyu konu sahibine sor ama bana kalıyorsa iş yapabilirsin tabii.Banner Mom kalsın. @Mercury hadi yine iyisin sizin lobinin reklamı.Şöyle yapalım, senin bu cezayı yeni bölüm çıkana kadar kullanmayayım, yeni bölüm çıkınca diğer bölüme kadar kullanayım ama rank da kalsın?
Knk ben de o lobidenim, BM'ı severim, küçük çocuklara karşı tutumundan sonra sempatim çoğaldı. Bu arada avatarı daha da değiştiremezsin, onu %100 kullanıyorumOrasını bilmem artık hakkın yanmasın ceza ver dediler verdik işte.O mevzuyu konu sahibine sor ama bana kalıyorsa iş yapabilirsin tabii.Banner Mom kalsın. @Mercury hadi yine iyisin sizin lobinin reklamı.
Siz ikiniz anlaştıysanız sorun yok cezay MW veriyor sonuçta.Knk ben de o lobidenim, BM'ı severim, küçük çocuklara karşı tutumundan sonra sempatim çoğaldı. Bu arada avatarı daha da değiştiremezsin, onu %100 kullanıyorum
@Montana cezayı haftaya ertelesek olur mu knk?
Ağlayan Kaido da yapabilirdim bu kıyağı unutma o zaman.Knk ben de o lobidenim, BM'ı severim, küçük çocuklara karşı tutumundan sonra sempatim çoğaldı. Bu arada avatarı daha da değiştiremezsin, onu %100 kullanıyorum
@Montana cezayı haftaya ertelesek olur mu knk?
Lütfen haftaya artık yeni bir şey bul berkay adam, yoruldum.@Basil Hawkins bir hafta daha yap bakayım.
Kaido'nun malıdır mıLütfen haftaya artık yeni bir şey bul berkay adam, yoruldum.
Bence gayet normal.Mifak hiç Wanoya gelmeden, uğramadan dünyanın en iyi kılıç ustası olmuş, cidden komik.