Ağır mı geldi ? Daha hafif birşeyler olsun mu ? Neyse vazgeçtim bir seni tanıyorum diye seçtim.G4’e yerde yatan kaido olsun avatar.Eyvallah bro
Ağır mı geldi ? Daha hafif birşeyler olsun mu ? Neyse vazgeçtim bir seni tanıyorum diye seçtim.G4’e yerde yatan kaido olsun avatar.Eyvallah bro
Sen bul avatar, ayarla koy buraya.Ağır mı geldi ? Daha hafif birşeyler olsun mu ? Neyse vazgeçtim bir seni tanıyorum diye seçtim.G4’e yerde yatan kaido olsun avatar.
Öyle oluyorsa ayarlarım Kaido’lu birşeyler o cezayı vereceğimden değil geyiğine yazdım hakkını kullan diyince. Bakalım tepkiye göre diye.Hedefimdeki bir iki kişinin tepkisini falan umursamam o ayrı.xDSen bul avatar, ayarla koy buraya.
Roşi yok iki gündür, duyan gören var mı?
Ben siz miyim kaçayım lan, iyiki bugün işimiz çıktı.Forumu bırakmış diyolla
Kral yeni profil resmi seni germişBen siz miyim kaçayım lan, iyiki bugün işimiz çıktı.
Hayır herkes de nerede demiş ama kimse nasıl diye sormamış. Bütün gece uyuyamadım, sabah kahvaltı yapamadım bunları bilmezsiniz tabi.
Sormadınız ama söyleyeyim. Bir şeyim yok, ara sıra bedenim hayattan soğuyor öyle.
Çok geçmiş olsun sevgili Roşi. En kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle.Ben siz miyim kaçayım lan, iyiki bugün işimiz çıktı.
Hayır herkes de nerede demiş ama kimse nasıl diye sormamış. Bütün gece uyuyamadım, sabah kahvaltı yapamadım bunları bilmezsiniz tabi.
Sormadınız ama söyleyeyim. Bir şeyim yok, ara sıra bedenim hayattan soğuyor öyle.
Yok o açlıktan ve uykusuzluktan.Kral yeni profil resmi seni germiş
Bozuldun biraz :/ cezan bu olsun o yüzden.Kaido’dan sonra Big Meme ceza gibi zaten.Sen bul avatar, ayarla koy buraya.
Bu güzel avatarı değiştirtecek misin şimdi güzel kardeşim?Bozuldun biraz :/ cezan bu olsun o yüzden.Kaido’dan sonra Big Meme ceza gibi zaten.