Yanılmışım, kart bilgilerini doğru alacağım bundan sonra.
Yanılmışım, kart bilgilerini doğru alacağım bundan sonra.
Luffy’i durduracam derken ünvanındaki tüm özellikleri kullanmış olcak ki Kaido’ya kılını kıpırdatmadı. Tek yedi.Dünyanın en güçlülerinden ikisi karşı karşıya... Tüyler diken diken oldu yine.
Saboyu yemek mi? Sabo'nun final düşmanı olacak dedim sanki.. Kral haki açıp, Yonko yaralayan, Sağ kolunu kanatsız bırakan Zoro ıkınarak alt etti. Dressrosada öyle Amiral seviyesi falan değildi Sabo gayet güçlenme yolu için iyi rakip.Parantez içi senin gibiler anlamaz diye konmuş. Dünyayı yok edecek gücü ve yeteneği dolayısıyla ünvan verildi diyo açık açık. Çakma devrimci, Lucci aşkından Sabo’yu yemişsin bırak şimdi WB’yi @William cutting @artyomdh
Dalga mı geçiyon Sabo tekler bunu?Saboyu yemek mi? Sabo'nun final düşmanı olacak dedim sanki.. Kral haki açıp, Yonko yaralayan, Sağ kolunu kanatsız bırakan Zoro ıkınarak alt etti. Dressrosada öyle Amiral seviyesi falan değildi Sabo gayet güçlenme yolu için iyi rakip.
Şuanki Sabo tekler ben yazdığımda Sabo'nun serideki konumu belliydi. Hem bak Kaku ve Lucci işlendi Cp0 olarak diğerleri üstüne geçilmeden wanoda harcandı Luccinin gücü konusunda haklı çıktım. O olayda da haklı çıkmışım.. Cp0 deyince aklıma Guerbilmem ney değil Lucci ve Kaku aklıma geliyor.. bir de StussyDalga mı geçiyon Sabo tekler bunu?
Şuanki Sabo tekler ben yazdığımda Sabo'nun serideki konumu belliydi. Hem bak Kaku ve Lucci işlendi Cp0 olarak diğerleri üstüne geçilmeden wanoda harcandı Luccinin gücü konusunda haklı çıktım. O olayda da haklı çıkmışım.. Cp0 deyince aklıma Guerbilmem ney değil Lucci ve Kaku aklıma geliyor.. bir de Stussy
Sabo yürürken tekler yav. Lucci kim yav. Meyve uyanışı zoana rağmen Guernica'nın gerisinde kalmış adam. Tanrı meyvesine eş değer adamı Lucci gibileriyle bir tutmayalım lütfen.Dalga mı geçiyon Sabo tekler bunu?
Yahu Kinemon'un tankaldığı saldırıya ölmüş bomboş bir ajan dünyada @artyomdh dışında tam adını bilen yok bırak sen