Law boşta kaldı o eklense bir de Weevil takviyesi uçurur bunları
Weevil eksi yazar.
Law boşta kaldı o eklense bir de Weevil takviyesi uçurur bunları
Lafına dikkat et. Bizim sayemizde Gökten indiler Marinefordda. Bizim sayemizde Luffy abisine ulaştı. Bizim sayemizde anahtarı aldı. Bizim sayemizde 3d2y de kurtuldu. Bizim sayemizde güvende.Crossguild çok çöp oluşum . Mihawk bile kurtaramıyor o kadar absürt bir birlik . Peronanın bu grubun üyesi olması ne fayda sağlayacak …
Usta Lucci'yi adamdan saymıyorlar. Herkese böcek çeken Goroseiler Guernica'ya kral çekiyorlar. Oradan hesapla büyüklüğünü. Tanrı meyvesine eş değer görmeleri boşuna değil.Guernica’nın en güçlü olmasına bu kadar şaşırılmamalıydı. @artyomdh
Usta hurdacı lobisi olarak üç dört sene önce de böyleydik. Sadece çürük elma @Tiksav Lee ‘nin Lucci’den liderlik beklentisi varmış.
Beyazsakal > Roger diyen kartları kabul etmem diyen adam Kart bilgisiyle bana laf atmaya çalışıyorGuernica’nın en güçlü olmasına bu kadar şaşırılmamalıydı. @artyomdh
Usta hurdacı lobisi olarak üç dört sene önce de böyleydik. Sadece çürük elma @Tiksav Lee ‘nin Lucci’den liderlik beklentisi varmış.
O kartlarda meyve gücünden dolayı o ünvanın verildiği söyleniyor. Ben kabul ederim sıkıntı yokBeyazsakal > Roger diyen kartları kabul etmem diyen adam Kart bilgisiyle bana laf atmaya çalışıyor
Garp'ta kral hakisi bilgisi geçmeyince suspus olanların Mihawk'a eksi yazdırmaya çalışması...Mihawk lobisi çabalarını takdir ediyor.
Önceden kabul etmiyordun ne değişti şimdiO kartlarda meyve gücünden dolayı o ünvanın verildiği söyleniyor. Ben kabul ederim sıkıntı yok