Aynen Luffy'nin konsantresini bozdugu için çok güçlü diyeceğiz bu sineğe.Güçlü olmasa onu bile yapamazdı. Bir sinek Mike Tysonun yumruğunu durdurabilir mi mesela?
Aynen Luffy'nin konsantresini bozdugu için çok güçlü diyeceğiz bu sineğe.Güçlü olmasa onu bile yapamazdı. Bir sinek Mike Tysonun yumruğunu durdurabilir mi mesela?
Üzdün Alpa, Luffy-Amiral lobisi ittifağımız vardı ama sen bozdun. Yonko olunca Yonko lobisine mi kaydın?Aynen Luffy'nin konsantresini bozdugu için çok güçlü diyeceğiz bu sineğe.
Reis o zamanlar bizim spoilercı Araplar yoktu ama düzen aynıydı. Çevirmenler Shanks tek kolla bile Amiral tokatlar diye çevirip algı yapmıştı. Sonra diğer çevirmenler rahatsız olup aslını açıklamıştı. Bu süreç uzundu ama. Bu bilgi haftalarca konu olmuştu.
Bu adam Amiral değil. Amiral dengi yaparsanız hakkımı helal etmiyorum.Üzdün Alpa, Luffy-Amiral lobisi ittifağımız vardı ama sen bozdun. Yonko olunca Yonko lobisine mi kaydın?
Amiral dengi değil zaten. Kizaru’ya önceden dediklerin için dedim.Bu adam Amiral değil. Amiral dengi yaparsanız hakkımı helal etmiyorum.
Kata'yı döver ama.Bu adam Amiral değil. Amiral dengi yaparsanız hakkımı helal etmiyorum.
Egghead'in sonucu Kizaru için kötüydü maalesef. Akainu'da umutlar.Amiral dengi değil zaten. Kizaru’ya önceden dediklerin için dedim.
Aynen yanına bir kaç ajan daha alırsa şansı olur.Kata'yı döver ama.
Kizaru maalesef mental nerfi vardı bunu kabullenmek lazım. He senin için ciddi savaşsaydı baya bir zorlu olurdu ama Luffy yine yenerdi diyelim.Egghead'in sonucu Kizaru için kötüydü maalesef. Akainu'da umutlar.