Düz girsin dedin, görürsek Nika'y söyleriz salsın çocuğu da düz girsin dedim niye almanya gibi davranıyorsun Reis halla halla xDAlpa ile tartışa tartışa sürekli aynı sesi çıkararak iletişim kuran pokemonlara döndün lan
Düz girsin dedin, görürsek Nika'y söyleriz salsın çocuğu da düz girsin dedim niye almanya gibi davranıyorsun Reis halla halla xDAlpa ile tartışa tartışa sürekli aynı sesi çıkararak iletişim kuran pokemonlara döndün lan
Keşke imkan olsa da meyveyi çıkartıp atsa o da iş görür ama şimdilik düz hali derken direkt gearsız girmesinden bahsediyoruzDüz girsin dedin, görürsek Nika'y söyleriz salsın çocuğu da düz girsin dedim niye almanya gibi davranıyorsun Reis halla halla xD
Ben de öyle bir şey artık olmuyor diyorum işte len, her şeyi açıklattın yedin tüm olayı. Üstelik olayla ilgili yani Lütfü ile ilgili bir şeyin peşinde olsam o mesajı paylaşmazdım, denk dövüştüler diye geçiyorken üstelik.Keşke imkan olsa da meyveyi çıkartıp atsa o da iş görür ama şimdilik düz hali derken direkt gearsız girmesinden bahsediyoruz
Gt zoruyla denk gitmekten ötesini yaptı diyor orada bir nevi. Çok rahat çok profesyonel anlamı çıkar, vurgusunu yapmamak olmazBen de öyle bir şey artık olmuyor diyorum işte len, her şeyi açıklattın yedin tüm olayı. Üstelik olayla ilgili yani Lütfü ile ilgili bir şeyin peşinde olsam o mesajı paylaşmazdım, denk dövüştüler diye geçiyorken üstelik.
İngilizce de bilmiyorsun anlaşılan birazdan Alpa gelip Ezdiğinin kanıtlandığını söyleyecek o zaman ne yapacaksın göreceğizGt zoruyla denk gitmekten ötesini yaptı diyor orada bir nevi. Çok rahat çok profesyonel anlamı çıkar, vurgusunu yapmamak olmaz
Canon sayılırİngilizce de bilmiyorsun anlaşılan birazdan Alpa gelip Ezdiğinin kanıtlandığını söyleyecek o zaman ne yapacaksın göreceğiz
Reyizin kral hakisiz base haliyle eşitmiş Kizaru. Bu Kizaru için büyük bir olay.
Yalnız bu Nika halinin vivre cartıReyizin kral hakisiz base haliyle eşitmiş Kizaru. Bu Kizaru için büyük bir olay.
Attığın sahne base Luffy.Yalnız bu Nika halinin vivre cartı
Attığım sayfa ile ne alakası var Reis hahaha xD Vivre cartta (Luffy, g5mod) geçen bilgi buAttığın sahne base Luffy.