Anaaa ben onu unutmuşum yav ulan luffy
Anaaa ben onu unutmuşum yav ulan luffy
Yani @Master of Puppets dediği gibi, Ivankov hormon basıp milletin çükünü kukuya çeviriyor değildir dimi?“Aile hazinesi” nasıl bir kelime kullanımıdır
Çok yaratıcı olmuş.
Aynen valla her şey çıkabilir ordan.
O kadarını yapabiliyor mu bilmiyorum vallaYani @Master of Puppets dediği gibi, Ivankov hormon basıp milletin çükünü kukuya çeviriyor değildir dimi?
Yani @Master of Puppets dediği gibi, Ivankov hormon basıp milletin çükünü kukuya çeviriyor değildir dimi?
Değiştiriyor tabii! Kadına dönüştürdüğü erkekleri hatırlasanıza. Muhtemelen tersini de yapıyordur. Tümüyle değişim söz konusu. Canını sıkma Historia o artık tümüyle kadın.O kadarını yapabiliyor mu bilmiyorum valla
Ama bir erkeği bir kadına dönüştürüyorsa o zaman o dediğin olayı da yapabiliyordur
Beş tane saysana :/Lafımın arkasındayım bu kadından güzel yığınla karakter var seride.
En az Ivankov kadar kadınDeğiştiriyor tabii! Kadına dönüştürdüğü erkekleri hatırlasanıza. Muhtemelen tersini de yapıyordur. Tümüyle değişim söz konusu. Canını sıkma Historia o artık tümüyle kadın.
Luffynin kurtardığı bütün diğer prensesler Hina, marguerite, domino. Neyse 5 i geçti bile daha saymıyım.Beş tane saysana :/
En az Ivankov kadar kadın
Bu da prensestiLuffynin kurtardığı bütün diğer prensesler Hina, marguerite, domino. Neyse 5 i geçti bile daha saymıyım.