Çok mu güzel olduğunu düşünüyorsun?Eline sağlık,bugün lafı açılınca konusu var mı diye baktım kaçırmışız zamanında.
" Sanji'yi acımadan yüzünden tekmelemiş ve bayıltana kadar da dövmüştür.Ayrıca usta bir dövüşçüdür. Sanji'yi deyim yerindeyse döve döve sündürmüştür."
Bu kısımlara baya güldüm Sanji sağolsun.
Bu arada Violet'i güzel bulmayan,beğenmeyenler varmış gözlerim kanadı. @Monkey D. Dragon cidden öyle mi ?
Seride çirkin olsun diye çizilen kadınlar hariç hemen hepsi bu kadından güzeldir.Eline sağlık,bugün lafı açılınca konusu var mı diye baktım kaçırmışız zamanında.
" Sanji'yi acımadan yüzünden tekmelemiş ve bayıltana kadar da dövmüştür.Ayrıca usta bir dövüşçüdür. Sanji'yi deyim yerindeyse döve döve sündürmüştür."
Bu kısımlara baya güldüm Sanji sağolsun.
Bu arada Violet'i güzel bulmayan,beğenmeyenler varmış gözlerim kanadı. @Monkey D. Dragon cidden öyle mi ?
Hayır ama güzel yani seri içinde de zaten öyle görülüyor şu ana kadar güzel olmayan prenses gördüğümüzü de pek hatırlamıyorum Luffy'nin ülke kurtardığı yerlerde.Çok mu güzel olduğunu düşünüyorsun?
Öyle diyorsanHayır ama güzel yani seri içinde de zaten öyle görülüyor şu ana kadar güzel olmayan prenses gördüğümüzü de pek hatırlamıyorum Luffy'nin ülke kurtardığı yerlerde.
Bir Nami yada Hancock demedik tabii de sende fazla abartmışsın prenses sonuçta şu Scarlet'in kardeşi.Seride çirkin olsun diye çizilen kadınlar hariç hemen hepsi bu kadından güzeldir.
Lafımın arkasındayım bu kadından güzel yığınla karakter var seride.Bir Nami yada Hancock demedik tabii de sende fazla abartmışsın prenses sonuçta şu Scarlet'in kardeşi.
En güzel kadın kim sana göre ?Lafımın arkasındayım bu kadından güzel yığınla karakter var seride.