Koramirallere denktir, fazla güçlü gelmedi bana.
Pekoms Germa66'yı ilk anlattığında, amiral seviyesinde vardır demiştim ama şu an için amiral seviyesinden çok uzak.Millet Luffy'nin babasında yonkou algısı oluşturan seride Sanji'nin babasından da en az amirale yakın bir güç bekliyor tabi, normal.
@Siyah Ateş Arkadaş kendi düşüncelerine fazla kapılmış.
Ya karakter meselesinden olamaz mı ki bu zırlayışları? Mesela Weevil'i de amiral gücünde düşünüyoruz ama onu Judge yerine hayal ettiğimde sanki o da Judge gibi tepki verebilirdi. Hoş bende ikna olmuş değilim hiç bi şekilde amiral seviyesine yaklaşacağına da belli olmaz gibi.Pekoms Germa66'yı ilk anlattığında, amiral seviyesinde vardır demiştim ama şu an için amiral seviyesinden çok uzak.
Genel olarak tartışma konularında kabul edilmiş güç seviyeleri var forumda.Bu şekilde kabul görmüş bir sıralama olduğunu düşünmüyorum. Hele ki Mihawk'a Amiral ve Amiral seviyesi üzerinde gücü vardır diyenlerin oranı, amiralden zayıftır diyenlerden fazlayken! İşte ankette burada..
http://www.korsanfan.com/konu/mihawkın-seviyesi.725/
Bir de Weevil var, onla ilgili de beklenti hayli yüksek.
Fujitora'nın ya da başka bir amiralin hile hurda ile Sanjiyi dövdüğünü düşünsene.. Düşünemyorsun değil mi? Amiral seviyesini geçtim amiral seviyesinden bir kaç tık aşağıdaki bir adam olan Mingo, Sanji karşısında zorlanmadan üstünlük kurabiliyor. Judge ne yapıyor, adamlarını kendine siper ediyor..Ya karakter meselesinden olamaz mı ki bu zırlayışları? Mesela Weevil'i de amiral gücünde düşünüyoruz ama onu Judge yerine hayal ettiğimde sanki o da Judge gibi tepki verebilirdi. Hoş bende ikna olmuş değilim hiç bi şekilde amiral seviyesine yaklaşacağına da belli olmaz gibi.