Öyle bir şey okuduğumu hatırlamıyorum benManga için gerçekliği kabul edilmedi mi? Bu Ada'm var ve birisi kolunu almış ama Lufy hikayesi film sadece, yanılıyor muyum?
Öyle bir şey okuduğumu hatırlamıyorum benManga için gerçekliği kabul edilmedi mi? Bu Ada'm var ve birisi kolunu almış ama Lufy hikayesi film sadece, yanılıyor muyum?
Araştırmak sana kalmış, canon mu derseniz işte.Öyle bir şey okuduğumu hatırlamıyorum ben
Bakinacagim ingilizce kaynaklara da filmi izlediğimde kesin doffy almıştır demiştim de weevilmiş ya la.Araştırmak sana kalmış, canon mu derseniz işte.
Dofy olsaydı, sadece kolla kurgulamazdı.Bakinacagim ingilizce kaynaklara da filmi izlediğimde kesin doffy almıştır demiştim de weevilmiş ya la.
Göremiyorum.Aokiji emekli oldu, şuan Koramiral seviyesine düştü sana göre herhalde :T,
etmese dahi b.hakisi üstündür, bunu göremiyorsan sana diyecek bir şey yok zaten :T,
Tabii karizmasınında büyük payı var :T,
Aynen, ne bekliyordun yonkou altı amiral ortası şiçi üstü falan mı :T
:T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T
:T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T
:T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T
:T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T
:T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T
:T :T :T :T :T :T :T :T :T :T :T
:T :T :S :T :T :T :T :T :T :T
:T :T :T :T :T :T :T :T :T
:T :T :T :T :T :T :T :T
:T :T :T :T :T :T :T
:T :T :T :T :T :T
:T :T :T :T :T
:T :T :T :T
:T :T :T
:T :T
:T
Sen Akainu'yu 2 yumrukta yeri öptürecek bir tane daha karakter gördün mü seride ?Odanın o arc beyazsakalı sisirmesi gerekiyordu. O da bunu yaptı. Ben elimde kanıt olmasa da hala aynı şeyi söylüyorum. Beyazsakal ve Roger güç ilişkisi luffy ve law gibi.
Aynı şeyi orada her yonkou yapardı. Yada garp ta yapardı. İki üç arc sonra luffy de yapabilecek. Yeterli mi?Sen Akainu'yu 2 yumrukta yeri öptürecek bir tane daha karakter gördün mü seride ?
Kaido var ya o yeri yalatmaz. Komple kaldırımı yedirir. WB iyiydi hoştu ama güçten düşmüştü artık.Sen Akainu'yu 2 yumrukta yeri öptürecek bir tane daha karakter gördün mü seride ?
KatılıyorumKaido var ya o yeri yalatmaz. Komple kaldırımı yedirir. WB iyiydi hoştu ama güçten düşmüştü artık.