Mangakanın söylediği şeylere bile muhalefet olan, kendine göre anlam çıkarmaya çalışan kişiler....
Iyi de Vergo'da vücudu bitikti. Özellikle Usopp'a söyletti bunu mangaka. Yoksa şimdiki gibi sağlam olsa sanmıyorum bacağının catlayacagini. Dayanikliliginin üst düzey oldugu ortada Sanji'nin. Babasından yediği tepik olsun, yere carpilmasi olsun etkilemedi adamı.Sanji bu adamın mızrağını ayağıyla durduruyor.Ama vergo bambuyla bile vurmamışken bacağı çatlamıştı.Yine de vergoya biraz üstünlüğü de olmuştu babasının aksine.Arada o kadar büyük fark yok yani.
Bana Judge çok güçlü gelmedi o kadar.Gücü Jinbei'nin ötesine geçmez.Sanmıyorum.
Hele Dof falan mümkün değil Dofa hakaret etmeyin. Dof sanji ile vs atarken 2 hamle Sanji yaptı sonra Doflamingo işi bitirdi.
1 numaradan ümidim var.Babasını geçmiş olabilir.
Hangi manga sayfası bu atarsan sevinirim.İyi de berabere kalmışlar Roger>Beyazsakal'ın ihtimali neyse Beyazsakal>Roger'ın ihtimali de o kadar.KK seviyesine Beyazsakal'ı ya da Roger'la denk dövüşmüş Garp'ı yazmada bir sıkıntı yok bana kalırsa.
Ne yapsın düğün öncesi dövsün mü.Halk arasında ki tabir ile tozunu silkti işteSanji bu adamın mızrağını ayağıyla durduruyor.Ama vergo bambuyla bile vurmamışken bacağı çatlamıştı.Yine de vergoya biraz üstünlüğü de olmuştu babasının aksine.Arada o kadar büyük fark yok yani.
Bana Judge çok güçlü gelmedi o kadar.Gücü Jinbei'nin ötesine geçmez.Sanmıyorum.
Hele Dof falan mümkün değil Dofa hakaret etmeyin. Dof sanji ile vs atarken 2 hamle Sanji yaptı sonra Doflamingo işi bitirdi.
1 numaradan ümidim var.Babasını geçmiş olabilir.
Yok öyle bi sayfa.Roger ile denk dövüşe bilen wb,ölüme getiren garp.İlkini buggy ikincisini roger kendisi söyledi.Hangi manga sayfası bu atarsan sevinirim.
Öldürecek hali yok ama öldürmek dışındaki herşeyi yapar bu tür adamlar.Adam oğlu olarak görmüyor zaten.Görse de acımasız.Allah aşkına şunda hiç kendini tutacak tip var mı ? Öyle birisi başkalarını araç olarak kullanmaz duvar yapmak gibi.Ne yapsın düğün öncesi dövsün mü.Halk arasında ki tabir ile tozunu silkti işte
Tamam haklısın normalde olsa döver ama şuan sanji lazım ona.Yoksa bm ile anlaşma olmaz eli yüzü düzgün olmayan damadı almaz oÖldürecek hali yok ama öldürmek dışındaki herşeyi yapar bu tür adamlar.Adam oğlu olarak görmüyor zaten.Görse de acımasız.Allah aşkına şunda hiç kendini tutacak tip var mı ? Öyle birisi başkalarını araç olarak kullanmaz duvar yapmak gibi.
Hordy ile aynı kafada babası.Hordy nasıl adamlarını saldırının önüne tutuyorsa bu da duvar olarak kullanıyor.Bu tip kişilikler seride dayak yemeye mahkum özellikle luffynin elinden.
Ama bence klişeyi bozsun.Sanji babasını ve 1 numarayı iyi bir pataklamalı.
Haklı olabilirsin ama buna rağmen yeterince güçlü görünmedi bana.Sanji pek etkilenmedi darbelerden ve bence uzun bir dövüş oldu.Smoker - Law gibi bir müsabaka sanki.Bana aradaki seviye farkı çok fazla gibi gelmedi.Tamam haklısın normalde olsa döver ama şuan sanji lazım ona.Yoksa bm ile anlaşma olmaz eli yüzü düzgün olmayan damadı almaz o