Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Vinland Saga

hayatımda hiç 1 günde bu kadar manga bölümü okumadım 70 den başladım animede kaldığım yerden 140 a geldim aşırı güzelbi manga hilda karakteri ve thorfin karakterinin sonunu çok merak ediyorum birde bu serinin mangakasıda sanki oda gibi hep nami çiziyor kadınlar baya benzıyo birbirine ama güzel baya şikayetim yok :D

Hazır herkes bu mangayla ilgili düşüncelerini ifade ediyorken ben de kendi nazarımda ifade etmek isterim. Özellikle Vagabond ile birlikte; manga okumaya meyilli kim varsa tavsiye ettiğim bir seridir. Tabi ki bunlar dışında çok sevdiğim, okumaya doyamadığım farklı seriler var. Ancak bu iki manga diğerlerinden ayrışarak bir çizerin, bir "yazarın" hayal dünyasını resmetmesinin yanında bir gayeyi, bir varoluşsal fikri anlatması açısından okunması, okutulması gereken; tabiri caizse "manga klasikleri"ndendir. Yalnız Vinland Saga açısından düşünürsek animesinin de mangası kadar kaliteli olması, iyi aktarılmış olması ayrı bir tat vermekte(tabi bu tadı Vagabond'da da almak isterdi gönül, ancak maalesef).

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık