Aynen, ben de baya beğendim. İzleyin minna...Animesi 3 bölüm üst üste vererek başlamış. Ilgilenenlere duyurulur. Uyarlaması oldukça başarılı olmuş; müzikler, çizimler, mangayla tutarlılığı muhteşem. Berserk faciasindan sonra çok rahat zirveyi oynar.
Gintama'nın animesinden hatırladığım kadarıyla Puzzle Fansub'ın çevirisi iyidir(hatta Gintama'yı en iyi çeviren buydu). Yalnız şu aralar Adonis Fansub üzerinden izliyorum(video uygulama desteği daha iyi, turkanime üzerinden izliyorum). Ama her iki gruba da baktım, ikisi de birbiriyle paralel ikisi de güzel çevirmiş. Diğer çeviri grupları için bir şey söyleyemem, izleme fırsatı bulmadım.Bu soru Türkçe izleyenlere gelsin. En iyi hangi grup çeviriyor?
Ben turkanime de yöneticiyim ama oradan izlemiyorum, bu anime özelinde. Veteransubs'dan indirip izliyorumGintama'nın animesinden hatırladığım kadarıyla Puzzle Fansub'ın çevirisi iyidir(hatta Gintama'yı en iyi çeviren buydu). Yalnız şu aralar Adonis Fansub üzerinden izliyorum(video uygulama desteği daha iyi, turkanime üzerinden izliyorum). Ama her iki gruba da baktım, ikisi de birbiriyle paralel ikisi de güzel çevirmiş. Diğer çeviri grupları için bir şey söyleyemem, izleme fırsatı bulmadım.
Valla son 1 yıldır telefondan izliyorum. Telefona indirmek de bir hayli meşakkatli ve sıkıntılı. Daha rahat izleme fırsatı verdiği için online izliyorum(kim Dailymotion linki vermişse onu izliyorum). Veteransubs'un online vermemesi kötü olmuş ama.Ben turkanime de yöneticiyim ama oradan izlemiyorum, bu anime özelinde. Veteransubs'dan indirip izliyorum
Veteransubs çevirilerinin online izleme sitelerine yüklenmesini izin vermiyor
Çevirisi daha iyi