oda highest executive pica diye manga çıkarmış ama burada bir anlam ifade etmiyor demek ki

. Zoro pica'ya ezilmiyor ya Vergo>Pica oldu önemli olan manga da yazanlar görünenler değil sanırım anti fanlık yapmak demek ki. İşte benim bahsettiğim sidik yarıştırma olayı bu Smoker sen onu kendine atar olarak agılamışsın ama. Manga'dan bir örnekle devam edeyim hani law kalpleri değiştiriyor tayfanın o 4 lü içinde zoro'nun olmaması tesadüf mü sizce. O sahneyi sadece eğlence için yapmış olsa zoroyuda oraya ekleyip daha fazla komedi çıkarabilirdi. Benim oradan anladığım zoro kalbinin değişmesine izin verecek kadar zayıf değil bu demek değil ki zoro lawdan üstün hemen asıp kesmeye de başlamayın zoro lawdan bi tık alttadır. Peki law'ın kolayca yendiği vergo nasıl oluyorda zoroyu alabiliyor ? Burada anti fanlık yapmak için limitler zorlanıyor ne alıp veremediğiniz var zoro fanları ile, adamlar law ı yener derse oturup tartışın fakat vergo kim ölüp gitmiş bir koramiral . Sonuçta 11 tane supernova çizdi oda bunlardan biride zoro biride killer. Bunlar birbirlerinin dengi adamlar şu forumdaki anket killer vergo olsa tek bir tane adam çıkıp tartışmaz killer alır giderdi. Timeskip'ten beri zoro'nun zorlandığı bir tek sahne çizdi oda amiral karşısında onun dışında şu adam zoro ile denk diyebileceğiniz bir olay yok. Aslında burada antik fanlık zoro'ya da değil kılıç ustalarına. Mihawk'tan 2 yıl eğitim almış bir adam koramiral ile mi başedemeyecek. Adam yıllardan beri new worlde çocukluğundan beri shanks ile düello atıyor tayfası yok bişeyi yok sandalı ile new world e meydan okuyor. Dünyanın en iyi kılıç ustası olmuş zoroyuda eğitiyor. Zoro hala vergo gibi adamı alamayacaksa o eğitimin ne anlamı kaldı. Zoro'nun hedefi law ayarında adamlar seviyesine ulaşmak şuan ölü bir koramiral değil..