Üye silindi 1004
Sanji'yle Luffy denk ise Doffy'nin altında niye inim inim inledi Sanji? "Yetiş ya Law" diye ağlamadı mı? Nasıl denkler ya!? Bence beni trollüyorsunNet bir şey ki Luffy ile Sanji'yi denk çizdi Oda. Bunu reddetsen de.
Sanji'yle Luffy denk ise Doffy'nin altında niye inim inim inledi Sanji? "Yetiş ya Law" diye ağlamadı mı? Nasıl denkler ya!? Bence beni trollüyorsunNet bir şey ki Luffy ile Sanji'yi denk çizdi Oda. Bunu reddetsen de.
Altdaki cümle sana değildi zatenUçurumun kenarını kesmek Zoro için zor bir iş değil ki . O yüzden güçsüz bir saldırı dedim . ( Adam Devasa Titan'dan bir kaç kat daha uzun olay taş devi kesiyor ) '' Jinbei'nin Linlin'in saldırısını durdurup Queen'in dayak yemesi üzerinden Jinbei yc2 demek de ölçü değil bana göre. '' Böyle bir şeyi de savunmadım zaten
Luffy de ağlamadı mı sırtlarda Dofa karşı? Sanji arc sonu olsa alırdı DofuSanji'yle Luffy denk ise Doffy'nin altında niye inim inim inledi Sanji? "Yetiş ya Law" diye ağlamadı mı? Nasıl denkler ya!? Bence beni trollüyorsun
Çok küçümsüyorsunuz cidden lordları.Bak en zayıflarından hancock gözü kapalı amirale dalmak için hareketleniyor jozu gibi.Hancock bile üçüncü komutan ayarına yakındır.Diğerlerini sen düşün.Kimisi lordlara ters gelebilir croco jozu için bana ters dedi mesela.Bu tarz şeylerle genele vurulan seviyeleri karıştırmamak lazım.Hancock yc1,Dof yc1,Jinbei yc2,Croco yc2,Buggy de yc4 falan olarak döner bu gidişle
Dof yc1,5 falandır.Jimbei de yc3 vardır.Gerisi bol beleşler topluluğu.Tamago falan işte.Hancock yc1,Dof yc1,Jinbei yc2,Croco yc2,Buggy de yc4 falan olarak döner bu gidişle
Bundan sonrasını @Millennium Wizard 'a bırakıyorum çünkü beni aşar.Luffy de ağlamadı mı sırtlarda Dofa karşı? Sanji arc sonu olsa alırdı Dofu
Olum ben onu Jinbeiyi savunmak için aradım buldum skldfhklsdhf neden sonuç ilişkin ters çalışıyor. Gerçi dofçusun normal dslfjdsşflGözlüklü ve oy vermeli olan.
Sanji Kata ile billur geçmiş adam. Kabul etmen sevindirdi ^^Bundan sonrasını @Millennium Wizard 'a bırakıyorum çünkü beni aşar.
Dof'un yc1,5 olduğu yerde sağ kollar amiralleri orta zorlukta alır.Dof yc1,5 falandır.Jimbei de yc3 vardır.Gerisi bol beleşler topluluğu.Tamago falan işte.
Lordları küçümsüyorsunuz deyip komutanları küçümsemek de ayrı bir konu tabiiÇok küçümsüyorsunuz cidden lordları.Bak en zayıflarından hancock gözü kapalı amirale dalmak için hareketleniyor jozu gibi.Hancock bile üçüncü komutan ayarına yakındır.Diğerlerini sen düşün.Kimisi lordlara ters gelebilir croco jozu için bana ters dedi mesela.Bu tarz şeylerle genele vurulan seviyeleri karıştırmamak lazım.