o sahneden önce yaptıklarından sonra o laf boş sözden başka bişe değil.Ama arkadaşının hayalleriyle dalga geçildiği zaman tam tersi bir ruh hali oluyor.Buda yeter bence.
o sahneden önce yaptıklarından sonra o laf boş sözden başka bişe değil.Ama arkadaşının hayalleriyle dalga geçildiği zaman tam tersi bir ruh hali oluyor.Buda yeter bence.
Savunmanın manası yok. Ne yapsa yaranamıyor garibim bu millete. Bir arkadaş : "Usopp, hayatın gerçekleridir." demişti. Bundan mıdır acaba sevilmemesi?Usopp sama ya laf mı attınız başınıza büyük bela aldınız! Arkadaş anlamadığım şey niye herkesin bir Zoro olmasını bekliyorsunuz o hazı ondan alın. Usopp taktik yaparak dövüşür ve tayfanın temel destekçisidir. Cesaretsizliği komedi unsuru amacıyla sözdedir aslında yoksa Arabastada aslanlar gibi dövüşmüştür. Bunun harici Thriller Barkta farkını ortaya koymuştur. Zaten seri sonunda görecem ben sizi.
Aynen katılıyorum. Hatta Robinin antik silahlarla ilgili bir görevi olmasa en gereksiz karakter olarak onu görürdüm.Usopp bu kadar çekingen olmasa diğer karakterlerin cesareti bu kadar bariz olmazdı. Usopp bence günümüz insanını temsil ediyor. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mottosunu savunan birisi çünkü. Usopp'un ilerde çok güçlü biri olacağına inanıyorum ve seriyi takip etme sebeplerimden biri de bunun gerçekleştiğini görmek istemem. Bazı arkadaşlar çok gereksiz, tayfayı düşürüyor tarzı şeyler söylemiş ama Robin gibi düz basit ve gereksiz bir karakter varken bu ithamlar Usopp'a düşmez.