Aşırı gerçekçi bir yönü yok. Normal bir insan korkabilir, güçsüz de olabilir ama sürekli zırlamaz ve kafa ütülemez. Yalancı birisi olması da sorun. Şu adam çevrenizde olsa 1 dakika dayanamazsınız ve direkt uzaklaşırsınız.Seride hayali beni en çok etkileyen kişi sanırım Usopp. Korkak bir adamın en cesur savaşçı olma isteği muazzam bence. Aynı zamanda aşırı gerçekçi buluyorum tiplemesini. Muazzam bir karakter.
Peki.Aşırı gerçekçi bir yönü yok. Normal bir insan korkabilir, güçsüz de olabilir ama sürekli zırlamaz ve kafa ütülemez. Yalancı birisi olması da sorun. Şu adam çevrenizde olsa 1 dakika dayanamazsınız ve direkt uzaklaşırsınız.
+1Aşırı gerçekçi bir yönü yok. Normal bir insan korkabilir, güçsüz de olabilir ama sürekli zırlamaz ve kafa ütülemez. Yalancı birisi olması da sorun. Şu adam çevrenizde olsa 1 dakika dayanamazsınız ve direkt uzaklaşırsınız.
+132524262Aşırı gerçekçi bir yönü yok. Normal bir insan korkabilir, güçsüz de olabilir ama sürekli zırlamaz ve kafa ütülemez. Yalancı birisi olması da sorun. Şu adam çevrenizde olsa 1 dakika dayanamazsınız ve direkt uzaklaşırsınız.
Usopp yalanları gerçeğe dönüştüren birisi. Bundan seneler önce beni Doğu Mavide yıkım tanrısı olarak bilirler dedi. Tanrı tarafı tuttu. Yıkım tarafı kaldı. Wanodan kayroseki iğnesi avantajıyla artık amiraller korksun. Usopp Elbaftan sonra KK. Zaten adam tanrı olduğu için D.lerin ezeli düşmanı. Dünya Hükümeti'nin bile bu kadar düşmanı yoktur. Tabii ki kıskanacaksınızRahatlık işte. Luffy/Zoro/Sanji power alacağım diye yırtınsın.
Bizimki burun gösterse yetiyor. Bazende negatifliği işe yarıyor. Kıskanmayakta ne yapak.
Herkese kaptan benim yalanları da söylüyor. Luffy'nin önündeki en büyük engel Usopp. Korkulur bundan.Usopp yalanları gerçeğe dönüştüren birisi. Bundan seneler önce beni Doğu Mavide yıkım tanrısı olarak bilirler dedi. Tanrı tarafı tuttu. Yıkım tarafı kaldı. Wanodan kayroseki iğnesi avantajıyla artık amiraller korksun. Usopp Elbaftan sonra KK. Zaten adam tanrı olduğu için D.lerin ezeli düşmanı. Dünya Hükümeti'nin bile bu kadar düşmanı yoktur. Tabii ki kıskanacaksınız