Serinin en renkli karakterlerinden.
+1Brook gibi 90 sene yaşayıp haki bilmeyen biri olmadığından heralde bu kin,tayfada haki bilen 4 kişiden biri kendisi.Haki bilen bir ustadan da eğitim almamıştır diğerleri gibi.
Brook 40-50 yıl gemıde hayalet gıbı tek basına takılıyor. Yenı dunyaya gırdıkten kısa sure sonra oluyor galıba. Amma ve lakın Usoop-sama fanı olarak katılıyorum tayfada egıtımsız hakı kullanan ıkıncı kısı olacak kadar buyuk olmasına.Brook gibi 90 sene yaşayıp haki bilmeyen biri olmadığından heralde bu kin,tayfada haki bilen 4 kişiden biri kendisi.Haki bilen bir ustadan da eğitim almamıştır diğerleri gibi.
Yoo, gıcık sadece yoksa karizması önemli değil. Mangada konuşmaları, animede ses tonu falan böyle ayakkabına giren taş gibi. Çıkarıp atasın geliyor.Tayfada asıl senelerce haksız yere gömülen karakter Usopp'tur. Savunanı da pek yok, pek karizmatik bulunmadığından olsa gerek.
Sevilmeme nedeni için yazmadım ki onu, sevip de savunmayanlar için yazdım. Yoksa karakteri sevmeyen birisinin savunması zaten beklenemez.Yoo, gıcık sadece yoksa karizması önemli değil. Mangada konuşmaları, animede ses tonu falan böyle ayakkabına giren taş gibi. Çıkarıp atasın geliyor.