Çetten biri tüm hintlileri öldürün yazıyordu.Yalnız bu UFC yayınlarındaki chat kısımları ne öyle ya. İnternet aleminin bok çukuru resmen elemanlar.
Çetten biri tüm hintlileri öldürün yazıyordu.Yalnız bu UFC yayınlarındaki chat kısımları ne öyle ya. İnternet aleminin bok çukuru resmen elemanlar.
Ian'ın en kritik hatası defansif olmaya çalışması. Hele ki tüm güreş anlarını üstünlüğü şevkete verdi. Sonra da başka taktik geliştiremedi.Ian bitirmeye daha yakında ama Şevket hakkıyla kazandı maçı.
Bitti zaten bu ana maçtı. Deseydin atardım link.Bende çalışan stream yok abi. Yayın bende gitti.
Şu an tekrarını buldum, izliyorum. Emmim şu an anime power-up'ını bekliyorBitti zaten bu ana maçtı. Deseydin atardım link.
Ian'ın ayakta defansı çok iyi zaten Şevket ise ayakta çok dikkatsiz ve dikine giden bir eleman. Şevket bence baya zekice oynadı oyunu her maçı da bitirmeyi versin.Ian'ın en kritik hatası defansif olmaya çalışması. Hele ki tüm güreş anlarını üstünlüğü şevkete verdi. Sonra da başka taktik geliştiremedi.
İzleyemedim.@F. mlm X v. Japonu mu tutuyorsun Brezilyalıyı mı?