Kuroro 8 Ara 2024 #203 Montana dedi ki: Puanla kazandık Animeci Japon getirmişler ufcye şimdi onun dövüşü var. @Kuroro Genişletmek için tıkla ... İşte bu maçı bekliyordum. Shaman King hatrına Asakura reisi tutuyoruz.
Montana dedi ki: Puanla kazandık Animeci Japon getirmişler ufcye şimdi onun dövüşü var. @Kuroro Genişletmek için tıkla ... İşte bu maçı bekliyordum. Shaman King hatrına Asakura reisi tutuyoruz.
Kuroashi no Sanji 8 Ara 2024 #206 Şevket vs İan maç döngüsü: Doğru anı yakalamaya çalışırlar İan grapling denemesi yapar Şevket grapling'in üstünlüğü ele alır çok yakınlaşılar gay oldukları anlaşılmasın diye ara veririler doğru anı yakalamaya çalışırlar. Ve sonsuz döngü
Şevket vs İan maç döngüsü: Doğru anı yakalamaya çalışırlar İan grapling denemesi yapar Şevket grapling'in üstünlüğü ele alır çok yakınlaşılar gay oldukları anlaşılmasın diye ara veririler doğru anı yakalamaya çalışırlar. Ve sonsuz döngü
Montana 8 Ara 2024 #207 Bu adam kendini animede sanıyor. Brezilyalıdan fena dayak geliyor kokusu aldım usta @Kuroro
Kuroro 8 Ara 2024 #209 Montana dedi ki: Bu adam kendini animede sanıyor. Brezilyalıdan fena dayak geliyor kokusu aldım usta @Kuroro Genişletmek için tıkla ... Flyweight divisionu değiştirmeye geliyorum demişti. Yeni bir çağ başlatacak reis.
Montana dedi ki: Bu adam kendini animede sanıyor. Brezilyalıdan fena dayak geliyor kokusu aldım usta @Kuroro Genişletmek için tıkla ... Flyweight divisionu değiştirmeye geliyorum demişti. Yeni bir çağ başlatacak reis.
Kuroro 8 Ara 2024 #210 Yalnız bu UFC yayınlarındaki chat kısımları ne öyle ya. İnternet aleminin bok çukuru resmen elemanlar.
Yalnız bu UFC yayınlarındaki chat kısımları ne öyle ya. İnternet aleminin bok çukuru resmen elemanlar.