Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

UFC Karşılaşmaları

İşte bu maç izlenir.
Şevket için bayağı önemli maç. Çünkü Ian'ın karnesi kendisinden bir tık iyi. Kaliteli rakiplerle çıkmış. Şevket'in ise iki sıkıntısı var. Ian'ı küçümseyeceğini düşünüyorum. 18 maçta sıfır yenilgisiz olmasının getirdiği rahatlık var kendisinde. İkinci sıkıntısı da 18 maçın yarısı düşük profilli tiplerin olması. Kısaca Şevket yenilirse şaşmayacağım. Belki de onun için iyi olur. Bilemeyiz :bilmem:

Şevket çok dikine giden, boksu da güreşi de belli seviyenin üstünde, çok sağlam çenesi olan bir dövüşçü, Ian Garry her ne kadar makara olsa da(karısı yüzünden vesaire) tam paket bir dövüşçü.

Şevketin defansı zayıf özellikle ayakta ama çenesi güçlü bu dövüşte kaybetme ihtimali öyle yabana atılacak kadar düşük değil ama ben yine de Şevket %70 alır dövüşü diyorum.

Şevket çok dikine giden, boksu da güreşi de belli seviyenin üstünde, çok sağlam çenesi olan bir dövüşçü, Ian Garry her ne kadar makara olsa da(karısı yüzünden vesaire) tam paket bir dövüşçü.

Şevketin defansı zayıf özellikle ayakta ama çenesi güçlü bu dövüşte kaybetme ihtimali öyle yabana atılacak kadar düşük değil ama ben yine de Şevket %70 alır dövüşü diyorum.
Ian'ın bir kaç maçını izlemeye çalıştım. Doğru anları kovalamaya çalışan, defansı önceleyen bir dövüşçü olduğu gözükülüyor. Grapling'te iyi bir dövüşçüyle karşılaşırsa ne yapacağını merak ediyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık