Kuzan Bugün 21:09 #131 RedTeroR dedi ki: Bu adamın beyninin çalışma biçimi ile jon jones falan kıyaslanmaz. Deli bu, jon jones gayet aklı başında kurnaz bir eleman. Genişletmek için tıkla ... Bu adamın iradesinin 10 da 1'i Jon'da yok. Jon'un en büyük eksi yönü bu.
RedTeroR dedi ki: Bu adamın beyninin çalışma biçimi ile jon jones falan kıyaslanmaz. Deli bu, jon jones gayet aklı başında kurnaz bir eleman. Genişletmek için tıkla ... Bu adamın iradesinin 10 da 1'i Jon'da yok. Jon'un en büyük eksi yönü bu.
RedTeroR Bugün 21:11 #132 Kuzan dedi ki: Bu adamın iradesinin 10 da 1'i Jon'da yok. Jon'un en büyük eksi yönü bu. Genişletmek için tıkla ... Jon, Floyd vesaire bu adamlar dövüş sporları için fazla kurnazlar o yüzden tyson, fedor gibi adamlar daha çok seviliyorlar.
Kuzan dedi ki: Bu adamın iradesinin 10 da 1'i Jon'da yok. Jon'un en büyük eksi yönü bu. Genişletmek için tıkla ... Jon, Floyd vesaire bu adamlar dövüş sporları için fazla kurnazlar o yüzden tyson, fedor gibi adamlar daha çok seviliyorlar.
Kuzan Bugün 21:12 #133 RedTeroR dedi ki: Jon, Floyd vesaire bu adamlar dövüş sporları için fazla kurnazlar o yüzden tyson, fedor gibi adamlar daha çok seviliyorlar. Genişletmek için tıkla ... Rakip seçmeleri filan patladıkları yönleri bu.
RedTeroR dedi ki: Jon, Floyd vesaire bu adamlar dövüş sporları için fazla kurnazlar o yüzden tyson, fedor gibi adamlar daha çok seviliyorlar. Genişletmek için tıkla ... Rakip seçmeleri filan patladıkları yönleri bu.
Kuroashi no Sanji 37 dakika önce #134 RedTeroR dedi ki: Bu adamın beyninin çalışma biçimi ile jon jones falan kıyaslanmaz. Deli bu, jon jones gayet aklı başında kurnaz bir eleman. Genişletmek için tıkla ... Rakibin defansını aşma tarzını bayağı beğendim. Genelde güçlü profilli dövüşçülerde göremediğim hareketleri var. Ben bunun tüm maçlarını izlerim.
RedTeroR dedi ki: Bu adamın beyninin çalışma biçimi ile jon jones falan kıyaslanmaz. Deli bu, jon jones gayet aklı başında kurnaz bir eleman. Genişletmek için tıkla ... Rakibin defansını aşma tarzını bayağı beğendim. Genelde güçlü profilli dövüşçülerde göremediğim hareketleri var. Ben bunun tüm maçlarını izlerim.
Bavs 9 dakika önce #135 Fedor’un dövüştüğü Pride’da doping testleri bile yapılmıyor gibi bir şeymiş. yani o zamanın ufc’si Pride değildi pride daha zorlu bir yerdi. o dönem yanılmıyorsam 10 sene boyunca yenilmedi. jon jones’u alır mı net bir şey söylemek zor olurdu.
Fedor’un dövüştüğü Pride’da doping testleri bile yapılmıyor gibi bir şeymiş. yani o zamanın ufc’si Pride değildi pride daha zorlu bir yerdi. o dönem yanılmıyorsam 10 sene boyunca yenilmedi. jon jones’u alır mı net bir şey söylemek zor olurdu.