EyvallahForumda gördüğüm en iyi yorumlardan biri. Net. Çooook çok iyi. Aklına sağlık hocam!

EyvallahForumda gördüğüm en iyi yorumlardan biri. Net. Çooook çok iyi. Aklına sağlık hocam!
Hayır, anlamadın. Devi içine küçükken alıyor. Dev sonradan nasıl eski boyutuna dönüyor, onu soruyorum. Ayrıca karanlığa alınan Impel Down çalışanları dışarıya ağır yaralı ve şoka girmiş halde çıktılar. Ölmeseler bile, bundan çok etkileniyorlar.Teach, Black Hole atağında eşyaları içine aldığında hatta almaya başladığında eşyalar parçalanıyordu. Ama Mf'de Teach, Wb'ye aynı atağa uyguladı ve Wb'nin ayakları battı fakat ondan sonra Wb ataktan kurtulduğunda herhangi bir zarar görmemişti. Benim tahminim, bu atak canlı ve cansız nesnelerde farklı işliyor. Dolayısıyla devi de içine alıp herhangi bir zarar vermeden geri çıkarmıştır.
Meyve yeteneği iptal oluyordur belki de.Hayır, anlamadın. Devi içine küçükken alıyor. Dev sonradan nasıl eski boyutuna dönüyor, onu soruyorum. Ayrıca karanlığa alınan Impel Down çalışanları dışarıya ağır yaralı ve şoka girmiş halde çıktılar. Ölmeseler bile, bundan çok etkileniyorlar.
Başka türlü olmaz zaten. Beyin fırtınası yapıyoruz.Meyve yeteneği iptal oluyordur belki de.
Sesli güldüm : ))Zoro'nun ilk tanıtıldığında Luffy'e kılıçlarının olduğu yönü doğru göstermesi.
Ace ateşle hareket ettiriyor falan diye düşünceler vardı. Whawk'ın durumu daha ilginç gerçekten de. Dua edip hareket ettiriyor gibi bir atmosfer var : PCoffin Boat nasıl hareket ediyor?
Ancak şu çekilde cevap verebilirim:Hayır, anlamadın. Devi içine küçükken alıyor. Dev sonradan nasıl eski boyutuna dönüyor, onu soruyorum. Ayrıca karanlığa alınan Impel Down çalışanları dışarıya ağır yaralı ve şoka girmiş halde çıktılar. Ölmeseler bile, bundan çok etkileniyorlar.
1. Bu hususta Newgate'i baz alamazsın. Adam bileklerine kadar anca girdi karanlığa. Tamamının girmesi daha farklı bir etkiye sebep olurdu.Ancak şu çekilde cevap verebilirim:
1.Teach, canlıları karanlığa aldığında burada alınan kişilerin dayanıklılığı/gücü devreye giriyor. Wb'nin zarar almayıp İmpel Down çalışanlarının zarar alması bu şekilde açıklanabilir. Sanjuan Wolf da bu yüzden zarar görmemiş ya da çok az zararla atlatmış olabilir.
2. Sanjuan Wolf'un büyümesine gelirsek: Evet burda tıkanıyoruz maalesefAma şöyle bir teori geliştirsem geçerliliği var mıdır? Acaba Teach, meyveyi iptal ettiği gibi bir meyve kullanıcısının saldırısından etkilenen kişiye dokunduğunda o saldırıyı da iptal edebilir mi?
Devi Impel Down'a küçülterek soktularını baz alıyoruz.Devi içine küçükken aldığı kesin bilgi mi? @Smoker
Varsayım.Devi içine küçükken aldığı kesin bilgi mi? @Smoker