Excessum Perşembe saat 12:54'de #212 @BattalGazi Zoana Moana ne gerek var? @Soldier Boy Shanks kadar güçlüdür. Bonny Luffy'i kopyalayıp G5 açtıktan sonra süresi bittiğinde ve Luffy gibi yaşlı bir hale büründüğünde meyve yeteneğiyle kendisini gençleştirebilir mi?
@BattalGazi Zoana Moana ne gerek var? @Soldier Boy Shanks kadar güçlüdür. Bonny Luffy'i kopyalayıp G5 açtıktan sonra süresi bittiğinde ve Luffy gibi yaşlı bir hale büründüğünde meyve yeteneğiyle kendisini gençleştirebilir mi?
Sodex Perşembe saat 17:28'de #213 Fiziksel olarak gençleştirse bile enerjisi yenilenir mi emin olamadım. Weevil hangi seviyededir?
Sesshomaru Perşembe saat 19:05'de #215 Onluk mevzu değil denizciler çözmeli. Aralarının kötü olduğunu düşünmüyorum ama denizci sorunu. Sence şebek-fingirdek falan fişmanın seriye ekleniş şekli eğreti mi normal mi ?
Onluk mevzu değil denizciler çözmeli. Aralarının kötü olduğunu düşünmüyorum ama denizci sorunu. Sence şebek-fingirdek falan fişmanın seriye ekleniş şekli eğreti mi normal mi ?
King Perşembe saat 19:30'de #216 Eğreti kesinlikle. 1000 bölüm boyunca varlıklarına dair hiçbir işaret yokken birden ortaya çıktılar. Zoro'nun geçmişi mangada daha detaylı gösterilir mi?
Eğreti kesinlikle. 1000 bölüm boyunca varlıklarına dair hiçbir işaret yokken birden ortaya çıktılar. Zoro'nun geçmişi mangada daha detaylı gösterilir mi?
Excessum Perşembe saat 19:33'de #217 Wano'da bekliyordum ama gelmedi. Daha da gösterileceğini sanmıyorum. Yaşayan güçlü Yonko kimdir?
Murray Perşembe saat 19:44'de #218 en güçlü? Teach diye tahmin ediyorum da diğerleri de olabilir serideki en iyi jolly roger hangi korsana ait
en güçlü? Teach diye tahmin ediyorum da diğerleri de olabilir serideki en iyi jolly roger hangi korsana ait
Yonkou34 Perşembe saat 21:03'de #220 Tanrı Vadisi zamanında Xebec daha güçlüdür sonrasında Roger 1 tık geçmiştir. İmu karakterinin motivasyonu nedir?
Tanrı Vadisi zamanında Xebec daha güçlüdür sonrasında Roger 1 tık geçmiştir. İmu karakterinin motivasyonu nedir?