Amiraller küçümseniyor mu?
SmokerHangi karakterin daha güçlü olmasını isterdin?
Bu arc dünya hükümeti tarafından bir şeyler görür müyüz?
Amiraller küçümseniyor mu?
SmokerHangi karakterin daha güçlü olmasını isterdin?
Tutmaz ama bunun tutmasını isterdim.Elbaf'a Shanks'a benzer adamla ışınlanan kızın Saturn'le bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Zira Egghead'e kendini ve diğer kadimleri ışınlayan tek kişi Saturn'dü. Bu ikisinin Elbaf'a ışınlanmasını bir tek Saturn gibi biri yapabilir. Bu kız garip bir şekilde dokunmadan bir devi yenebildi. Saturn'de bakışıyla kafa patlatıyordu o tip bir gücü olabilir bu kızın da. Kız adaya geldiğinde yüz ifadesi üzgün ve endişeli gibiydi. Saturn'ün ölümü yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Robin ama mükkemmel bulduklarımTutmaz ama bunun tutmasını isterdim.
Yazım açısından en iyi karakter kimdir? Bunu değerlendirirken karakterin bütün özelliklerini hesaba katabilirsin. Örneğin karakterin flascbacki, hikayesi, diyalogları, kostümleri, karakter gelişimi, mizahı, zekası, dövüş tarzı, dövüşleri... her şeyi.
Robin ama mükkemmel bulduklarım
Sanji,law,franky,oden,luffy,zoro,choppa, koby, garp
@Medcezir Shankstan ihanet görmeyiz tarafı ve planı bellidir aizen gibi.
Old wb vs amiraller wb hangilerini indirebilir.
Bir kenarda toparlanmaya çalışıp kendi hallerinde takılırlar.Hastalığı haki kullanmasını engelliyor dolayısıyla yaşlanmış Beyazsakal hiçbir Amirali indiremez.
/////
Kocaana korsanlarının durumu ne olmuştur? Katakuri kaptan olarak kontrolü ele alıp bir yonkou oluşumu kurabilecek mi? Kocaana korsanlarından bir intikam saldırısı gelebilir mi?