Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Üstteki Üyenin One Piece Hakkındaki Sorusunu Cevapla

Dünya hükümetinin devleri çok istediğini bildiğimiz gerçek kesinlikle amiraller ve yıkım çağrıları görebiliriz

dünya hükümeti ne zaman ifşa olur

Elbaf'a Shanks'a benzer adamla ışınlanan kızın Saturn'le bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Zira Egghead'e kendini ve diğer kadimleri ışınlayan tek kişi Saturn'dü. Bu ikisinin Elbaf'a ışınlanmasını bir tek Saturn gibi biri yapabilir. Bu kız garip bir şekilde dokunmadan bir devi yenebildi. Saturn'de bakışıyla kafa patlatıyordu o tip bir gücü olabilir bu kızın da. Kız adaya geldiğinde yüz ifadesi üzgün ve endişeli gibiydi. Saturn'ün ölümü yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Tutmaz ama bunun tutmasını isterdim.

Yazım açısından en iyi karakter kimdir? Bunu değerlendirirken karakterin bütün özelliklerini hesaba katabilirsin. Örneğin karakterin flascbacki, hikayesi, diyalogları, kostümleri, karakter gelişimi, mizahı, zekası, dövüş tarzı, dövüşleri... her şeyi.

Tutmaz ama bunun tutmasını isterdim.

Yazım açısından en iyi karakter kimdir? Bunu değerlendirirken karakterin bütün özelliklerini hesaba katabilirsin. Örneğin karakterin flascbacki, hikayesi, diyalogları, kostümleri, karakter gelişimi, mizahı, zekası, dövüş tarzı, dövüşleri... her şeyi.
Robin ama mükkemmel bulduklarım
Sanji,law,franky,oden,luffy,zoro,choppa, koby, garp

@Medcezir Shankstan ihanet görmeyiz tarafı ve planı bellidir aizen gibi.

Old wb vs amiraller wb hangilerini indirebilir.

Robin ama mükkemmel bulduklarım
Sanji,law,franky,oden,luffy,zoro,choppa, koby, garp

@Medcezir Shankstan ihanet görmeyiz tarafı ve planı bellidir aizen gibi.

Old wb vs amiraller wb hangilerini indirebilir.

Hastalığı haki kullanmasını engelliyor dolayısıyla yaşlanmış Beyazsakal hiçbir Amirali indiremez.

/////

Kocaana korsanlarının durumu ne olmuştur? Katakuri kaptan olarak kontrolü ele alıp bir yonkou oluşumu kurabilecek mi? Kocaana korsanlarından bir intikam saldırısı gelebilir mi?

Hastalığı haki kullanmasını engelliyor dolayısıyla yaşlanmış Beyazsakal hiçbir Amirali indiremez.

/////

Kocaana korsanlarının durumu ne olmuştur? Katakuri kaptan olarak kontrolü ele alıp bir yonkou oluşumu kurabilecek mi? Kocaana korsanlarından bir intikam saldırısı gelebilir mi?
Bir kenarda toparlanmaya çalışıp kendi hallerinde takılırlar.
Katakuri'nin öyle bir amacı olacağını sanmıyorum.
İntikam gibi şeyleri önemsemezler bence, aile üyelerinin birlikte güvende olmasını önemserler, analarinin öldüğüne de sevinmişlerdir bence. Ama esir düşen kardeşini kurtarma operasyonu bekliyorum.

Haki, meyve vb. unsurlarını çıkartırsak fiziki olarak(Kuvvet, hız , dayanıklılık) gördüğümüz yada görmediğimiz en güçlü karakter kimdir?

Big Mom'ın dayanıklılığının çocukluğundan beri kral haki kaplamasından geldiğini iddia ederek, Kaidō diyorum.

Dünya Hükûmeti'ne bağlı bütün ülkeler savaşa girse kim galip gelir?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık