Acetaki 17 Şub 2024 #8,292 Bir dörtlükle özlemimizi dile getirelim Yanıbaşımda dururken ellere bıraktın beni Günlerim zindan olurken yıllara bıraktın beni Viran ettin derman bulmaz hallere bıraktın beni Halimi hatrımı sormaz kullara bıraktın beni
Bir dörtlükle özlemimizi dile getirelim Yanıbaşımda dururken ellere bıraktın beni Günlerim zindan olurken yıllara bıraktın beni Viran ettin derman bulmaz hallere bıraktın beni Halimi hatrımı sormaz kullara bıraktın beni
Skywalker 3 Mar 2024 #8,293 Gif hareket edene kadar Sam amcanın asker topladığı afişe benzetmiştim. Hareketten sonra "Bang..." deyince daha da bir benzettim.
Gif hareket edene kadar Sam amcanın asker topladığı afişe benzetmiştim. Hareketten sonra "Bang..." deyince daha da bir benzettim.
Akainu 3 Mar 2024 #8,300 Dizisinden sonra tekrar 3 sezonluk animasyonunu bitirdim.Muhakkak tavsiye ederim.70 yıl sonrasında geçen Korrada kalite çok düşmüş.
Dizisinden sonra tekrar 3 sezonluk animasyonunu bitirdim.Muhakkak tavsiye ederim.70 yıl sonrasında geçen Korrada kalite çok düşmüş.