Soldier Boy 17 Şub 2024 #8,281 sinematik evrende ki halini nefret etsemde çizgi roman ve animasyonlar da da sevdiğim bir karakter.
El' Schtime 17 Şub 2024 #8,283 Keşke Oda şu tepkiyi bir panele değil de tüm bir sayfaya yaysaymış keşke. Bakmaya doyamadım resmen. @Skywalker sende herifi iyice Megamind'e çevirmişsin.
Keşke Oda şu tepkiyi bir panele değil de tüm bir sayfaya yaysaymış keşke. Bakmaya doyamadım resmen. @Skywalker sende herifi iyice Megamind'e çevirmişsin.
Acetaki 17 Şub 2024 #8,286 Bir dörtlükle özlemimizi dile getirelim Yanıbaşımda dururken ellere bıraktın beni Günlerim zindan olurken yıllara bıraktın beni Viran ettin derman bulmaz hallere bıraktın beni Halimi hatrımı sormaz kullara bıraktın beni
Bir dörtlükle özlemimizi dile getirelim Yanıbaşımda dururken ellere bıraktın beni Günlerim zindan olurken yıllara bıraktın beni Viran ettin derman bulmaz hallere bıraktın beni Halimi hatrımı sormaz kullara bıraktın beni
Skywalker 3 Mar 2024 #8,287 Gif hareket edene kadar Sam amcanın asker topladığı afişe benzetmiştim. Hareketten sonra "Bang..." deyince daha da bir benzettim.
Gif hareket edene kadar Sam amcanın asker topladığı afişe benzetmiştim. Hareketten sonra "Bang..." deyince daha da bir benzettim.