Count Alucard 2 May 2023 #2,721 Devrimci Dragon ile Kurucu partiyi aynı anda destekleyerek ters köşe yapıyor.
Rebellious Dragon 2 May 2023 #2,723 Devrimci Dragonu görünce bi an dedim "lan ben ne alaka" Bi @sensey olmasa da sağlam amiralci idir @Mihawk
Devrimci Dragonu görünce bi an dedim "lan ben ne alaka" Bi @sensey olmasa da sağlam amiralci idir @Mihawk
Count Alucard 2 May 2023 #2,724 Un lobisine sadık değilmiş ki lobi dağılır dağılmaz büyük lobisine katıldı. Bana bazı siyasileri hatırlatıyor.
Un lobisine sadık değilmiş ki lobi dağılır dağılmaz büyük lobisine katıldı. Bana bazı siyasileri hatırlatıyor.
Gutts 2 May 2023 #2,725 Tuhaf bir bakış açısı olan üye. Dragon devrim yapsa, devrimden sonra artık ülkede onun sistemi geçerli olsa devrim vasfını kaybetmiş mi olacak? :d
Tuhaf bir bakış açısı olan üye. Dragon devrim yapsa, devrimden sonra artık ülkede onun sistemi geçerli olsa devrim vasfını kaybetmiş mi olacak? :d
Kaizoku Gari 2 May 2023 #2,729 Batmanin bir animasyonunda dracula kendini tersten alucard diye tanıtıyordu her gördüğümde onu hatırlarım
Batmanin bir animasyonunda dracula kendini tersten alucard diye tanıtıyordu her gördüğümde onu hatırlarım