Mcgill 2 May 2023 #2,704 Kimliğini gizlerken minimum karizması avatarında. @Kenshiro @BlackMask İnsanlara pozitif enerji yayan üye. İyi ki var.
Kimliğini gizlerken minimum karizması avatarında. @Kenshiro @BlackMask İnsanlara pozitif enerji yayan üye. İyi ki var.
elisa 2 May 2023 #2,705 Zor zamanlardan gectigini dusunuyorum. Bir ara isterse tekrar bir calma listesi hazirlayabilirim iyi gelir belki :3
Zor zamanlardan gectigini dusunuyorum. Bir ara isterse tekrar bir calma listesi hazirlayabilirim iyi gelir belki :3
Kuroashi no Sanji 2 May 2023 #2,707 Kolay zamanlardan geçtiğini düşünüyorum. Bir ara isterse reisimin zamanında kafama attığı çaydan verebilirim. Siniri yatışır. @Vintage Culture Devrimciymiş. Geçen En büyük komutan Sakazuki diye geziniyordu Forumda. @Tiksav Lee
Kolay zamanlardan geçtiğini düşünüyorum. Bir ara isterse reisimin zamanında kafama attığı çaydan verebilirim. Siniri yatışır. @Vintage Culture Devrimciymiş. Geçen En büyük komutan Sakazuki diye geziniyordu Forumda. @Tiksav Lee
kuroashi.no.sanji1993 2 May 2023 #2,708 Kuroashi no Sanji dedi ki: Kolay zamanlardan geçtiğini düşünüyorum. Bir ara isterse reisimin zamanında kafama attığı çaydan verebilirim. Siniri yatışır. @Vintage Culture Devrimciymiş. Geçen En büyük komutan Sakazuki diye geziniyordu Forumda. @Tiksav Lee Genişletmek için tıkla ... Çakma Yuba :S
Kuroashi no Sanji dedi ki: Kolay zamanlardan geçtiğini düşünüyorum. Bir ara isterse reisimin zamanında kafama attığı çaydan verebilirim. Siniri yatışır. @Vintage Culture Devrimciymiş. Geçen En büyük komutan Sakazuki diye geziniyordu Forumda. @Tiksav Lee Genişletmek için tıkla ... Çakma Yuba :S