Tiksav Lee 15 Haz 2023 #3,344 Aang dedi ki: Eski neşesini kaybettiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum doğrudan yok kaybetmedim diyemiyorum :S Yanlış yere alıntı yapmışım. Özür. @Aang eğlenceli birisi düzgün bir sohbeti var. İşinden bıkmış izlenimi veriyor hep bana .S severim Son düzenleme: 15 Haz 2023
Aang dedi ki: Eski neşesini kaybettiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum doğrudan yok kaybetmedim diyemiyorum :S Yanlış yere alıntı yapmışım. Özür. @Aang eğlenceli birisi düzgün bir sohbeti var. İşinden bıkmış izlenimi veriyor hep bana .S severim
Skywalker 15 Haz 2023 #3,346 @Tiksav Lee Forumun fındığı @Büyük Devrimci Dragon İyilerin dostu kötülerin düşmanı.
Keepr 15 Haz 2023 #3,347 Kaliteli üye. Star wars fanı olması ekstra kaliteli yapıyor. Kral adamdır. Bir ara kendisiyle oturup star wars izlerken nargile fokurdatmak isterim.
Kaliteli üye. Star wars fanı olması ekstra kaliteli yapıyor. Kral adamdır. Bir ara kendisiyle oturup star wars izlerken nargile fokurdatmak isterim.