HKara44 14 Haz 2023 #3,322 Kendisinin anarşist olması muhtemeldir. Belki Proudhon, Bakunin gibi anarşist felsefecilerin kitaplarını da okuyordur.
Kendisinin anarşist olması muhtemeldir. Belki Proudhon, Bakunin gibi anarşist felsefecilerin kitaplarını da okuyordur.
HKara44 14 Haz 2023 #3,325 Üç sene önce de tanıyordum hala tanıyorum. Çok babacan bir insandır. Takip ettiğim ilk forum üyesi olma ihtimali de var hatta.
Üç sene önce de tanıyordum hala tanıyorum. Çok babacan bir insandır. Takip ettiğim ilk forum üyesi olma ihtimali de var hatta.
BiKahveMolası 14 Haz 2023 #3,326 Üzgünüm ama kullanıcı adı bende bir çağrışım yapmadı. Bundan sonra yazdıklarına denk gelince okumaya özen göstereceğim üye.
Üzgünüm ama kullanıcı adı bende bir çağrışım yapmadı. Bundan sonra yazdıklarına denk gelince okumaya özen göstereceğim üye.
Dattebayo..! 14 Haz 2023 #3,329 Yarı analog yarı dijital neslin neferlerinden. Makara adam. Çizim yeteneği var. İslami hassasiyeti üstüne toprağına da düşkün. Bir yıldır prime dönemini yaşıyor. Düzgün insan, severim.
Yarı analog yarı dijital neslin neferlerinden. Makara adam. Çizim yeteneği var. İslami hassasiyeti üstüne toprağına da düşkün. Bir yıldır prime dönemini yaşıyor. Düzgün insan, severim.